Lääne Elu paberleht teisipäeval, 28. juunil

Kaie Ilves

kaie@le.ee

lel2806001

Vormsi vallavanema vastu anti sisse umbusaldusavaldus

Vormsi volikogu liikmed Urmas Pau, Ove Koska ja Andres Koch andsid eile sisse umbusaldusavalduse Vormsi vallavanema Tanel Viksi vastu. Umbusalduse avaldajate sõnul sai usalduskriis alguse 2015. aasta suvel ja on pidevalt süvenenud.

„Oleme andnud nii vallavolikogu istungitel, eraviisilistes vestlustes kui ka avalikult mõista, et volikogu liikmed on kaotamas usaldust valla juhtide vastu ja vallavanemal tuleb teha oma töös muutusi, aga kahjuks ei ole Tanel Viks sellest järldusi teinud,” seisab umbusaldusavalduses.

Tauno Kangro tahab Haapsallu teha Valge Daami skulptuuri

Skulptor Tauno Kangro tutvustas möödunud teisipäeval Haapsalu linnavalitsuses Valge Daami skulptuuri, mille loodab linna püstitada. Kangrol oli skulptuurist lisaks eskiisidele kaasas pronksist väike mudel, mis seisab praegu linnapea Urmas Suklese laual. Päris kuju tuleks pronksist ja dolomiidist aknaraamis.

Paliveres kihutas äikesevihmas võidu üle 600 ratturi

Lääne-Eesti maastikurattasarja Marimetsa Kapi hooaja kolmandale etapile kõigil distantsidel startis paukuva äikesevihma saatel Paliveres kokku üle 600 jalgratturi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ardi
7 aastat tagasi

Ühinen Tiiu Kammiste arvamusega : ei vaja Haapsalu Valge Daami skulptuuri.

Eesti+Vabaks
7 aastat tagasi

Huvitav, et LE uurivaid ajakirjanikke ei huvita Paralepa taimeaia saatus. Tegi ju oü Spinoso kevadel seal hirmsat raiet ja lubas rahapuud kasvama panna. Nüüd siis seal tühi maa ja lage väli. Kurb, kui seda kõike tehti vaid Priast raha väljalüpsiks ja tootmiseks hädavajaliku Land Cruiseri ostmiseks.
Ma muidugi saan aru et, juhul kui mees kuulub reformierakonda, et siis peabki ajakirjandus vait olema ja et nii need asjad käivadki

pidage hoogu’le
7 aastat tagasi

Ärge isiklikus minge,mõistame ju,et rahvas pole süüdi,vallavalitsuse liikmete kalduvused.Kuid nad valisid ühinemise Haapsaluga ja mida nüüd palju tahta.

Tiiu Kammiste
7 aastat tagasi

Olen nõus Indrek Jetsi arvamusega: meil on juba olemas Valge Daam ja tal on legendi järgi põhjust ilmuda augustis täiskuu ajal…Miks meile veel aseainet vaja on…? Valge Daam on meie linna sümbol ristimiskabeli aknal. Miks ta tänavale peaks kolima…

Patriot
7 aastat tagasi

Ridalal pole vihastada midagi .ärgu siis liitugu mitte kellegagi,see öigus on ka nagu olemas .Kas Eesti ei ole siis demokraatlik riik ?Kus rahval on öigus oma söna öelda ja sellega peab valitsus arvestama . Ise olete Peetrise ja Nebokati lasknud endale pähe istuda ja neid kiirustab takka Ilves ,et tema valitsusajal köik kähku tehtud saaks see haldusreform .Vötke eeskujuks Viljandimaa väike Köpu vald,kes andis riigikohtusse haldusreformi ja kahe tooli seaduse.Pidage hoogu ,lugege läbi siinsamas Paeti pikk ja segane lugu kust koorub et kuiInglismaa euroliidust väljas,siis on kadunud ka suurim rahastaja ,kelle rahadega aidati nörgukesi ja vaeseid nagu Eesti . Liitute… Loe rohkem »

Pidage hoogu!
7 aastat tagasi

Viha ja vaenu õhutamine Ridala inimeste suunas on muutunud juba talumatuks.

Daam koprasabaga, nagu linnapea töölaual näha saab
7 aastat tagasi

Kui Valge Daam materialiseerida, kaob igasugune salapära! Las Valge Daam elab erineva ettekujutusena iga inimeste fantaasiamaailmas edasi. Aga kui ikka väga tahetakse, siis mitte sellisel kujul (Kangro robustne). Tehtagu konkurss ideele ja rahvas otsustab, mis sobib, mis mitte. Nüüd lihtsalt ühe mehe äriprojekt!

ikka
7 aastat tagasi

ikka Haapsalu,las see Ridala jonnib enne ära

Patriot
7 aastat tagasi

Muidugi,Haapsalu sümboliks Valge
Daam ! Kes siis veel,ega ometi mingi Ridala Daam kui möelda sellest nimesolkimisest .Ja Haapsalu linn peab kindlalt jääma,
sest Haapsalu linn on eestirootslaste pealinn .Siin käivad nad oma laulu-, tantsupidusid pidamas .Kohe tulekul

pole mureks vaja võtta
7 aastat tagasi
Reply to  Patriot

Saage ometi aru, ega linn Haapsalu ei kao mitte kuhugi. Ühinenud omavalitsuse nimi olgu või Nipi-tiri, Haapsalu linn on ja jääb ikka Haapsalu linnaks. Keeruline mõista? Ei ole ju!

Sarv
7 aastat tagasi

Rakveres on härg )Kangro), Tartus suudlevad tudengid )Karmin), Tallinnas Tammsaare )Soans), Pärnus …?, Kuressaares ….? Haapsalus võiks tõesti olla sümbolmonumendiks Valge daam.