0

Detailplaneeringu kehtestamine

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Noarootsi Vallavalitsus teatab, et on kehtestanud Noarootsi Vallavalitsuse 20.06.2016 korraldusega nr 104 Piiri kinnistu detailplaneeringu. Planeeringuala hõlmab hoonestamata Piiri kinnistut (katastriüksus 52001:001:2130; kinnistu registriosa nr 309932; kinnistu pindala 0,32 ha; elamumaa).
Detailplaneering näeb ette elamu ja kuni kahe kõrvalhoone ehitusõiguse ja hoonestustingimused. Planeeringuga on määratud kommunikatsioonide lahendused: mahasõidu asukoht, liitumine Dirhami ühisvee- ja kanalisatsioonivõrguga, elektrivõrguga liitumine. Planeering näeb ette teeservituudi seadmise Metsamäe kinnistule juurdepääsuks.
Detailplaneeringulahendus ei muuda valla üldplaneeringut.

Noarootsi Vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz