Politsei otsib Paliveres toimunud liiklusõnnetuse pealtnägijaid

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Politseilogo

Kolmapäeval, 16. märtsil kella 17.30 ajal juhtus liiklusõnnetus Paliveres alevikus Lähtru teel, kus ristmikule väljasõidul põrkasid omavahel kokku sõiduauto Mercedes-Benz ja ATV. 

Kokkupõrkes sai kannatada Mercedes-Benz, inimesed õnneks viga ei saanud.

Haapsalu politseijaoskonna menetlusteenistuse vanemväärteomenetleja Andrus Kleeman selgitas, et pärast kokkupõrget pöördusid mõlemad osapooled kindlustusfirmasse, kuid ei jõunud asjaoludes kokkuleppele ja politsei alustas väärteomenetlust.

Politsei palub kõigil, kes nägid õnnetust pealt, võtta ühendust e-posti aadressil andrus.kleeman@politsei.ee või telefonil 473 2845.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Juhan
8 aastat tagasi

Oleks auto olnud bemm, siis oleks raske arvata, kumb süüdi….

Politsei otsib Paliveres toimunud liiklusõnnetuse pealtnägijaid | Raplamaa Sõnumid
8 aastat tagasi

[…] Kolmapäeval, 16. märtsil kella 17.30 ajal juhtus liiklusõnnetus Paliveres alevikus Lähtru teel, kus ristmikule väljasõidul põrkasid omavahel kokku sõiduauto Mercedes-Benz ja ATV.  Kokkupõrkes sai kannatada Mercedes-Benz, inimesed õnneks viga ei saanud. Haapsalu politseijaoskonna menetlusteenistuse vanemväärteomenetleja Andrus Kleeman selgitas, et pärast kokkupõrget pöördusid mõlemad osapooled kindlustusfirmasse, kuid ei jõunud asjaoludes kokkuleppele ja politsei alustas väärteomenetlust. Politsei palub kõigil, kes nägid õnnetust pealt, võtta ühendust e-posti aadressil andrus.kleeman@politsei.ee või telefonil 473 2845. Viide allikale: Politsei otsib Paliveres toimunud liiklusõnnetuse pealtnägijaid […]