0

Politsei otsib Paliveres toimunud liiklusõnnetuse pealtnägijaid

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Politseilogo

Kolmapäeval, 16. märtsil kella 17.30 ajal juhtus liiklusõnnetus Paliveres alevikus Lähtru teel, kus ristmikule väljasõidul põrkasid omavahel kokku sõiduauto Mercedes-Benz ja ATV. 

Kokkupõrkes sai kannatada Mercedes-Benz, inimesed õnneks viga ei saanud.

Haapsalu politseijaoskonna menetlusteenistuse vanemväärteomenetleja Andrus Kleeman selgitas, et pärast kokkupõrget pöördusid mõlemad osapooled kindlustusfirmasse, kuid ei jõunud asjaoludes kokkuleppele ja politsei alustas väärteomenetlust.

Politsei palub kõigil, kes nägid õnnetust pealt, võtta ühendust e-posti aadressil andrus.kleeman@politsei.ee või telefonil 473 2845.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Juhan
Juhan

Oleks auto olnud bemm, siis oleks raske arvata, kumb süüdi….

trackback
Politsei otsib Paliveres toimunud liiklusõnnetuse pealtnägijaid | Raplamaa Sõnumid

[…] Kolmapäeval, 16. märtsil kella 17.30 ajal juhtus liiklusõnnetus Paliveres alevikus Lähtru teel, kus ristmikule väljasõidul põrkasid omavahel kokku sõiduauto Mercedes-Benz ja ATV.  Kokkupõrkes sai kannatada Mercedes-Benz, inimesed õnneks viga ei saanud. Haapsalu politseijaoskonna menetlusteenistuse vanemväärteomenetleja Andrus Kleeman selgitas, et pärast kokkupõrget pöördusid mõlemad osapooled kindlustusfirmasse, kuid ei jõunud asjaoludes kokkuleppele ja politsei alustas väärteomenetlust. Politsei palub kõigil, kes nägid õnnetust pealt, võtta ühendust e-posti aadressil andrus.kleeman@politsei.ee või telefonil 473 2845. Viide allikale: Politsei otsib Paliveres toimunud liiklusõnnetuse pealtnägijaid […]

wpDiscuz