0

Maanteeamet hoiatab: teed võivad õhtul libedaks muutuda

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lumine maantee (1)

Maanteeinfo keskuse teatel on õhtul kohati lumehooge ning kohtades, kus päeval sulavett tekkis, esineb ka oht libeduse tekkeks.

Pärastlõunal on sõidetavus riigiteedel hea, kuid piirkonniti sajab lund ja tuiskab.

Maanteeamet tuletab sõidukijuhtidele meelde, et talvistes teeoludes liigeldes tuleb hoida tavapärasemast suuremat pikivahet, sest piisav pikivahe ja väiksem sõidukiirus annavad ohuolukorra tekkimisel hädavajalikku lisaaega reageerimiseks.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz