Haapsalu pere abistamiseks otsitakse toetajaid

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kodulehele-projekti-juurde-1024x505 Uue ahju ehitamiseks on vaja toetajate abiga kokku saada 5500 eurot. Foto: MTÜ Naerata Ometi

Heategevuslik mittetulundusühing Naerata Ometi soovib Haapsalu perele, kus üksikema kasvatab nelja last, ehitada tuleohtliku ahju asemele uue ahju

MTÜ Naerata Ometi juhatuse esimees Kuno Kompus selgitas, et peres, keda kavatsetakse aidata, on kasvamas neli last, kolmel neist on terviseprobleemid.

„Suuremal pojal on raske puue, vanemal tütrel on epilepsia, mistõttu vajab ta pidevat jälgimist ja arstide juures käimist ning keskmisel tütrel on sügav puue,“ ütles Kompus.

Korteris, kus pere elab, on vana ning väga tuleohtlik ahi. Ainult pliidiga pole tervet korterit võimalik soojaks kütta, mistõttu on vannituba hallitama läinud. Kompuse sõnul on pere ka ise üritanud korterit remontida.

„Aga kuna ema kasvatab lapsi üksinda, siis ei ole võimalik uut ahju oma vahenditega ehitada,“ selgitas Kompus.

Naerata Ometi soovib vana ja tuleohtliku ahju lammutada ning ehitada perele korraliku ahju, mis kütaks ära terve korteri ning ei oleks tuleohtlik. Selleks soovitakse toetajate abiga kokku saada 5500 eurot.

Naerata Ometi on heategevuslik MTÜ, mis viib ellu abiprojekte puudustes peredele ja lastele.

„Oleme käivitamas mitut projekti Läänemaa piirkonnas,“ lausus ühingu juhatuse esimees Kuno Kompus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
reedukas
8 aastat tagasi

ära kirjuta millest sa midagi ei tea,Lõpeta ära oma laimamine teise inimese kohta.Ütle otse inimesele,keda sa laimad.Kui on isiklik jutt,siis räägi inimese endaga,mitte ära kommenteeri siin.

Hps
8 aastat tagasi

Küll on ikka julged kommenteerima aga näkku eI julge ütlema tulla

Kasva Suureks!
8 aastat tagasi

Mina olen Sinu naabritaat. Näen ja kuulen kõike, mis toimub siin Asukülas. Iga inimene tahab oma kõrvale kedagi ja seda ei pea siis varjama. Näen, kuidas punane auto tööle sõidab ja õhtul koju tagasi tuleb. See nimetatud mees läheb Sinu uksest sisse, nagu oma koju. Keda sa nagu ei tunne?? Mainid Sa oma kirjades. Mul on hea meel, et Sa oled kellegi omale leidnud, aga ära valeta ja häbene seda, et Sa lastega üksi elad. See ajab inimesed marru ja vihale. Ja tõepoolest laste isa toetab lapsi, ma vaidle selle vastu, et Sa ei ole tubli ja hooliv inimene. Tunnista… Loe rohkem »

Oii+jaa
8 aastat tagasi

Kle Hps. Ära aja, et Monika ei küsi iial abi. Mida ta siis just teeb? Küsib abi, et inimesed aitaksid tal ahju ehitada. Jah ta ei küsi seda otse, vaid läbi mitme teise inimese. Ja vb oli see ka kodutunde saatega nõnda.. Seda ei tea keegi! Mida ta halab oma elu pärast, hakaku ükskord oma elu elama siis, mitte kerjama!! Räägib inimestele, et oii kui raske elu tal on. Kas ta seda ei arva, et ta pole ainuke, kes on oma perest varakult ilma jäänud ja näed teised saavad hakkama, mitte ei lähe avalikkuse ette kerjama!!! Monika, miks Sa valetad,… Loe rohkem »

aga
8 aastat tagasi

mees kes temaga koos elab on kõige suurem kelm siin pool narva piiri

Hps
8 aastat tagasi

Ma olen kindel , et paljudel, kes siin kommenteerivad on elu olnud lihtsam kui monikal. Tuletage ikka meelde kodutunde saadet. Monika nimelt kaotas 1998 aasta tulekahju oma ema ja isa oli tal joodik. Teiseks ei olnud tema see kes kodutunde saatesse kirjutas. Monika ei küsiks iial abi.

reedukas
8 aastat tagasi
Reply to  Hps

See on lihtsalt kadedus või lihtsalt häbemattus,mida siin kirjutatakse.Miks inimesed ei taha elada oma elu,topivad oma nina igale poole…ja veel juttudega millel pole mingisugust põhjendust…

Hps
8 aastat tagasi

On oma mihklipäev *

Hps
8 aastat tagasi

Kus on ikka teadjaid. Teiste pereeluga ollakse nii täpselt kursis. Igal oinal onnoma mihklipäev

merke
8 aastat tagasi

Aivar sahtel on see mees Monikal. Eks püüab Monika kulul oma võlgasi maksta ja vaene naine on oma lastega rahastus projekt lihtsalt. Ega see esimene kord Aivaril pole!

Reedukas
8 aastat tagasi

Mida te inimesed materdate siin,kas tõesti ei ole oma ajaga midagi muud peale hakata kui mustata igasuguste varjunimedega inimest