Haapsalus ja Põhja-Läänemaal võib Elisa mobiiliside järgmise reedeni häiritud olla

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

elisa võrgutööd_märts_2016Elisa võrgutööd Läänemaal. Kaart: Elisa

Elisa jätkab kogu Eestis ülitiheda mobiilse interneti võrgu ehitustöödega. Kokku täiendatakse võrgutööde käigus kuni märtsi keskpaigani 71 tugijaama nii 4G, 3G kui 2G tehnoloogiate osas. Sellega seoses võib kuni 18. märtsini esineda saartel, Lääne-Eesti põhjarannikualal ja Haapsalus Elisa mobiilsideteenustes kohatisi häireid, teatas ettevõte.

Ülitiheda mobiilse interneti võimsamaks ehitamise raames toimuvad Saaremaal võrgutööd 4. märtsist kuni 18. märtsini ja Hiiumaal 7.-18. märtsini. Lääne-Eesti põhjarannikualal toimuvad võrgutööd kuni 4. märtsini.

Elisa selgitas, et tahab luua klientidele parima võrgu interneti kasutamiseks, sest statistika näitab nutiseadmetes aina hoogustuvat interneti tarbimist seda just videote vallas. Käimasolevate võrgutööde raames parendatakse interneti kasutamise sujuvust.

Sel aastal jätkab Elisa kogu Eestis linnade ja piirkondade 4G LTE võrkude tihendamisega ja võrgu katvuse laiendamist. Eesmärk on jõuda 4G internetiga territoriaalselt 99 protsendilise katvuseni.

Elisa tihendab ja uuendab võrku koostöös Huaweiga, kes on maailmas 4G LTE võrkude väljaarendamisel liidripositsioonil.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments