0

Muusikaolümpiaadil osales vaid viis õpilast

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Piia_Tominga

Läinud reedel, 4. märtsil oli C. Kreegi nimelises Haapsalu muusikakoolis üldhariduskoolide piirkondlik muusikaolümpiaad.

Osalejaid oli vaid viis, gümnaasiumiastmest kolm ja põhikoolist kaks õpilast. Olümpiaadile registreerunuid oli peaaegu poole rohkem, kuid omaloomingu esitamise kartuses jäid mõned õpilased tulemata.

Olümpiaad koosnes neljast osast: muusikalis-teoreetiline osa, mis sisaldas ka muusika kuulamist; kirjalik töö teemal „Minu muusikaelamus”; Eesti helilooja kirjutatud laulu esitamine ja õpilase omalooming. Kahest viimasest osast kujunes olümpiaadil väike meeleolukas ja nauditav kontsert.

Põhikooli arvestuses võitis Annabel Triebstock Haapsalu põhikooli 8. klassist, tema juhendaja on õpetaja Ilona Aasvere. Gümnaasiumi arvestuses võitis Piia Tomingas (pildil) Läänemaa ühisgümnaasium 10. klassist, teda juhendas õpetaja Sirje Kaasik. Muusikaolümpiaadi võitjad on kutsutud osalema vabariiklikul olümpiaadil.

Olümpiaadi viis läbi piirkondlik žürii: Karin Sarapuu, Ülle Tammearu, Sirje Kaasik ja Mare Tereping. Täname abi eest Andres Kaset ja Margus Tokkot. Olümpiaadi toetas Läänemaa omavalitsusliit.

Mare Tereping

Lääne maavalitsuse nõunik

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz