Eesti naiskond sõidab Fed Cupile ilma Kaia Kanepita

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

kanepi

Kaia Kanepi. ARHIIV

Eesti tennisenaiskond mängib veebruari alguses Fed Cupi mänge Euroopa-Aafrika tsooni esimeses grupis, kuid täna sai teatavaks kurb asjaolu, et võistlustel ei tee kaasa Eesti naiste teine reket Kaia Kanepi, kirjutas Postimees.

Naiste edetabelis 142. kohta hoidev Kanepi loobus Fed Cupist haiguse ehk kõhuviiruse tõttu, mis kimbutas teda juba varem ja sundis ka Austraalia lahtistest loobuma. „Ta proovis vahepeal mängida ja enesetunne oli okei, aga sellel nädalal tundis taas nõrkust, konsulteeris seejärel arstidega ja otsustas kahjuks loobuda,” selgitas olukorda naiskonna kapten Märten Tamla.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tont.
8 aastat tagasi

See on küll kurb. Ma tunnen ka mõnikord esmaspäeviti nõrkust.