Tüli pärast purjuspäi vastu kändu sõitnud riigikogulane selgitab, mis juhtus

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Politseilogo

Riigikogu keskfraktsiooni liige, endine Kiviõli linnapea Dmitri Dmitrijev sõitis üleeile öösel Harjumaal Pedase külas autoga teelt välja vastu kändusid.

Politsei teatel juhtus õnnetus 6. jaanuaril kella 1.02 ajal, kui 33-aastane Dmitri sõitis Pedase külas T-kujulisel ristmikul otse üle ristmiku teelt välja vastu kändusid. Purjus juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Täna tegi Dmitrjev seoses õnnetusega avalduse.

„Teisipäeval-kolmapäeval toimus riigikogu Keskerakonna fraktsiooni tööseminar, kus arutati 2016. aasta esimese poolaasta tööplaane. Koosviibimise käigus tekkis mul konflikt fraktsioonikaaslasega. Soovisin aja maha võtta ja probleemist mõneks ajaks eemalduda. Tundes end kainena, lahkusin autoga. Jõudsin sõita mõne minuti, kui sõitsin teelt välja ja auto jäi kinni. Hiljem mu enda kutsutud kiirabi viis mind Põhja-Eesti regionaalhaiglasse ülevaatusele, kus mu verest tuvastati minule teadaolevalt ka alkoholi.

Vabandan südamest avalikkuse, oma pere, valijate ja fraktsioonikaaslaste ees. Kuna tõenäoliselt järgneb sellele intsidendile politseiuurimine, siis täiendavaid kommentaare ajakirjandusele ma kahjuks anda ei saa. Mõistagi teen võimaliku uurimise käigus igakülgset koostööd. Ka oma töö jätkamise üle riigikogus otsustan hilisemal hetkel.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
...
8 aastat tagasi

Võimalik ainult venemaal?

juss
8 aastat tagasi

Mida imestada? Keskerakond ju!

kata
8 aastat tagasi

Palju õnne Rahuvarm ja keskerakond !

mutionu
8 aastat tagasi

Üldse kummaline autodega pidutsemas käimine. Kui pidu oleks ka tülita lõppenud, kas tüüp oleks koju sõidu ajaks kaineks saanud? Vaevalt.

Karuott
8 aastat tagasi

Vene Jõulusid tähistas…

Oot
8 aastat tagasi

Kus on tüli?? Ei pea õigeks küll sellist sõitmist,aga vähemalt tunnistab ausalt!!!!!!! Soovitan jätkata riigikogus sealt tunduvalt krõbedamaid mehi.

otu
8 aastat tagasi

On Kiviõli kandis tegel’t kaineid mehi samuti.