Vallavanemate aasta: Vormsi vallavanemal on hea meel uue laeva üle

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Tanel Viks 3

Vormsi vallavanem Tanel Viks. ARHIIV

Lääne Elu uuris Läänemaa vallavanematelt, mis tegi aastal 2015 rõõmu, mis jäi südamele.

Vastab Vormsi vallavanem Tanel Viks:

Kindlasti kuulub heade asjade hulka Vormsi meeleolukas kultuurisuvi – laulupidu, Tanel Padari kontsert.

Ehituslikust küljest saime headest asjadest eelmisel aastal uue laeva ja päästejaama. Samuti sai Hullo külakeskuse ilme paremaks. Ka seltsimaja sai õhksoojuspumba ja mööbli nii, et sinna on astuda praegu hoopis teine asi kui enne.

Viimasel volikogu istungil tegelesime planeeringutega, näiteks lautrikohtade teema, mis oli kaua veninud, samuti kruusakarjäär. Kui vaadata, siis paljud asjad, mis on pikka aega seisnud, on lõpuks jõudnud oma loogilise lahenduseni.

Mis jäi südamele? Selliseid asju pole – päris tegemata ei jäänud midagi, aga mõni asi võtab planeeritust rohkem aega.  Tahaks ju kõike kohe ja kiiresti, aga alati ei saa. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tont.
8 aastat tagasi

Vormsi on vàga ilus saar- kunagi elas seal mu tàdi. Loodan,et neil on mòistus ka tulevikus kodus ning miljonàride rahaveskeid (tuuleparke) nad oma òue ei luba. Sest muidu oleks turismiga aamen…?