Koheri külas põles katlamaja, ohus olid õlivaadid. Täiendatud

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

päästeamet logo

Teisipäeva õhtul kell 20.26 sai häirekeskus teate, et Ridala vallas Koheri külas põleb katlamaja.

Päästjate sündmuskohale jõudes oli kivist ja puidust hoone lausleekides. Peale katlamaja oli süttinud  hoone kõrval kasvav kuusk. Leekides oli katlamajaga kokku ehitatud kuur 250 kuupmeetri teravilja ja saepuruga. Kuuris asus traktor, kuur ja traktor hävisid tules. Katel jäi alles, aga katlaruum hävis.

Olukorra muutis eriti ohtlikuks see, et põlevast hoonest viie meetri kaugusel seisid 200liitrised õlivaadid, kokku kümme tükki.

Lääne päästekeskuse pressiesindaja Katariina Vaabel ütles, et põlengupaika sõitis kokku seitse tuletõrjeautot Haapsalust, Lihulast, Paliverest ja Ridalast ning kiirabi. Kuigi sündmuskohal viibis inimesi, kes juba enne tuletõrjujate kohale jõudmist püüdsid ise põlengut kustutada, ei saanud keegi viga. Kiirabi oli kohal igaks juhuks, ütles Vaabel.

Põlengut märkasid ja abi kutsusid katlamaja omanikud. Katlamajast köeti suuremat sorti kasvuhoonet. Põlengu kustutamine võttis aega neli tundi. Kell 00.49 oli põleng likvideeritud.  

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments