6

Rõivase sõnul võiks koalitsioon presidendikandidaadis kokku leppida

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Taavi Rõivas Haapsalus 119

Taavi Rõivas. URMAS LAURI

Peaminister Taavi Rõivase sõnul võiks valitsuskoalitsioon järgmise presidendi kandidaadi osas presidendivalimiste eel kokku leppida, kirjutab Eesti Päevaleht.

Rõivas avaldas lootust, et tulevane riigipea on väga hea välissuhtleja. "Ma ei tee viiteid ühelegi konkreetsele isikule, sest me pole isegi oma erakonnas jõudnud kandidaatide sõelumiseni," sõnas Rõivas.

"Mul on hea meel, et mitut inimest meie erakonnast peetakse tugevateks kandidaatideks. Oleks see minu teha, siis leiaksin väga kiiresti väga hea presidendi. Aga reaalsus on see, et president peab ühiskonnas pälvima laiema toetuse," sõnas peaminister.

Rõivas lisas veel, et tema meelest oleks hea, kui koalitsioonierakonnad suudaksid omavahel järgmise riigipea kandidaadis kokku leppida. "Ma arvan, et see oleks hea, kui me suudaksime. Kuid kas see õnnestub, on raske öelda. Koalitsioonileppes ei lepitud kokku salaprotokollis, kus presidendi nimi oleks olnud piimaga kirjutatud," kinnitas ta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Külamees
Külamees

Tuleb leida kandi-taat ehk eit väljastpoolt koalitsiooni.Kui juba Juhani kaalukotta saatmise eest nõuti ühelt,et nad tantsiksid,trummi lööks ja hulk sooje kohti nõukogudes”spetsialistidele”teisest erakonnast mölliks…mida imet veel tuleks teha,et presidendi kohta lunastada?
Head lõppu!

tahtis
tahtis

öelda, et lappida

PSP
PSP

Me unistuste jõel on Kallas kahel pool. Me unistuste jõel võib seisatuda vool…

hi-hiii
hi-hiii

Sobiks väga reformikatele,kuid rahvas pooldab o t s e ise presidenti valida.

loomaaiatalitaja
loomaaiatalitaja

nugis, ilves, karu ja konn
iga loom neist tore on.
Lootus on, et arhivaar
teab, kui kaugel on savist saar…

unustage ära
unustage ära

teil ei ole toetust ollagi, 3 erakonna peale alla 40 % toetust

wpDiscuz