Haapsalu bigbänd annab kolmapäeval viimase kontserdi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu Big Band. Arvo Tarmula

Haapsalu Big Band

Haapalu bigbänd. Foto Arvo Tarmula

Haapsalu bigbänd annab kolmapäeval oma viimase kontserdi, et alustada uuel aastal tegevust estraadiorkestrina.

Kolmapäeva õhtul astub Haapsalu bigbänd sellises koosseisus viimast korda publiku ette, andes kõigepealt Haapsalu kultuurikeskuses tunniajase kontserdi ja mängides seejärel tantsuks.

Bigbandiga astuvad üles laulusolistid Triin Õunapuu, Veronika Tamm, Piret Tatar ja Ivar Malmet ning  trompetisolist Simmu Vasar.

Pärast seda kui orkestrandid lõpetavad, jätkab lintmakilt muusikat mängides DJ Riho Luhter.

Bigbandi dirigendi Arne Õunapuu sõnul tulevad kontserdil esitusele läbi aegade paremad lood. „Minu seisukohast parimad,” lisas ta. Dirigendi sõnul kuuleb nii vanu lugusid, kuid ka neid, mida sel aastal esimest korda mängitud.

„Täna tunti huvi, et kas mängime tantsuks ka valssi ja rumbat. No hea küll, ühe valsi mängime, aga tegelikult ei ole bigband valsimängija. Põhiline on ikka sving,” rääkis Õunapuu.   

Bigbandi viimast kontserti võiks nimetada ka sünnipäevakontserdiks, sest esimest korda tuldi kokku 2001. aasta jaanuaris. Algusest peale mängib Õunapuu sõnul kuus pillimeest, kuid 15 aasta jooksul on bigbändist läbi käinud kahe koosseisu jagu pillimängijaid. „Kaks mängivad juba taevases orkestris,” üles dirigent.  

Muudetud pealkirjas kontserdi toimumise aeg. 28. detsember 2015 11:33

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vale päev
8 aastat tagasi

Kontsert on kolmapäev, 30-12 kell 19.00

sorts
8 aastat tagasi

krt ei jõudnudki teite punti tulla, sry mati