Haapsalu otsib parimaid haridus-, spordi- ja kultuuritöötajaid

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalu linn kuulutab välja sotsiaal,- haridus,- kultuuri,- noorsootöö,- ja sporditegijate tunnustamise, teatas linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus.

Haapsalu linn kuulutab sel aastal juba kolmandat korda ühiselt välja sotsiaal,- haridus,- kultuuri,- noorsootöö,- ja sporditegijate tunnustamise. Tunnustamise eesmärk on esile tõsta 2015 aastal valdkonda edendanud inimesi ja organisatsioone, silmapaistvamaid ja olulisemaid algatusi ning sportlikke saavutusi, millel on oluline mõju kohalikul, maakondlikul, üleriigilisel või rahvusvahelisel tasandil.

Tunnustamiseks oodatakse ettepanekuid järgnevatele nominentidele 15. jaanuariks:

Haapsalu aasta õpetaja
Haapsalu hariduselu edendaja
Haapsalu kultuurielu edendaja
Haapsalu kultuuritegija
Haapsalu säravaim kultuurisündmus
Aasta noorsootöö tegija
Haapsalu aasta noor
Noortesõbralik tegu/koostöö
Silmapaistvate sportlike tulemuste eest
Aasta sotsiaaltöötaja
Sotsiaalvaldkonna edendaja

Tunnustuse pälvinud inimesed või organisatsioonid kuulutab Haapsalu linn välja Haapsalu kultuurikeskuses toimuval pidulikul kontserdil veebruaris.

Tunnustamise korrad on leitavad Haapsalu linna kodulehel või Haapsalu linnavalitsuses Posti 34.
Taotlused tuleb saata hlv@haapsalulv.ee või tuua Posti 34.
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Küsija
8 aastat tagasi

Miks linn tunnustab ainult oma töötajaid? Kas tõesti ei leidu võimalusi tublide ettevõtjate ja ettevõtete pühendunud töötajate tunnustamiseks võimalusi? Kas tõesti ei saa linnavalitsus aru, et tänu kellele linn võiks areneda? Linnal on suuremaid ettevõtteid, on väikeettevõtteid, linnal on seesuguseid ettevõtteid, kes pürginud eksporditurule, linnal on ettevõtteid, kes panustavad suuresti oma töötajatesse. Seesuguseid nominente võiks linnavalitsus rohkem märgata, aga mitte ainult tunnustada neid, kellele ta palka maksab.

Ja
8 aastat tagasi
Reply to  Küsija

Selle koosseisu lagi on saavutatud. Selle jaoks, et sealt edasi minna on vaja mõtlevat inimest.