Haapsalu esindus sõitis Petlemma

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Haapsalu lipp

Foto: ARVO TARMULA

Haapsalu aselinnapea Peeter Vikman ja pressiesindaja Tõnu Parbus sõitsid reedel Petlemma, et uurida kultuurikontaktide sõlmimise võimalusi ja osaleda jõuluküünla süütamisel.

Haapsalu linnapea Urmas Sukles ütles, et Petlemma linn on kutsunud endale külla kõikide sõpruslinnade esindajad. 

Vikman ja Parbus peaksid tagasi jõudma esmaspäeva õhtul.

Petlemma ja Haapsalu vahel allkirjastati ametlik sõprusleping 16. septembril 2010. Petlemma esindajad istutasid Krahviaeda kuuse, millest saab suureks sirgudes linna jõulupuu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tont.
8 aastat tagasi

Aga nad vòiks sinna jààdagi.Haapsalu aukonsuliteks nàiteks.

Päkapikk
8 aastat tagasi

Artiklis on selge vihje, et mindi uurima kultuurikontaktide sõlmimise võimalust. Kui ametlik sõprusleping sõlmiti juba viis aastat tagasi, siis see näitab veelkord kui pika vinnaga meil linnavalitsuses asjad liiguvad. Küsiks, mis seos on linna kultuuril ja kommunaalil? Kas sinna ei oleks pidanud sõitma ikkagi kultuuri aselinnapea, kel peaks kultuurist rohkem aimu olema? Või oli see lihtsalt pastor Vikmanile puhkusereis maksumaksja arvelt? Huvitav oleks peale reisi kuulda, millised kultuurisündmused Petlemmast meil järgmine aasta ees ootavad.

Marget+Vatku
8 aastat tagasi

Jõudu, loodan, et nüüd on kultuuri-ja muud kontaktid lõpuks sõlmitud 🙂

käib
8 aastat tagasi

üks pidev uurimine, millal urgitsemine hakkab

Toobal
8 aastat tagasi

Jõuluturism.