Galerii: Erich Jaansoo 95. sünnipäeva tähistamine

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Täna tähistati Haapsalu kultuurikeskuses näitleja, lavastaja ja teatri Randlane looja Erich Jaansoo 95. sünnipäeva. 

Vanameistrit oli juubeli puhul õnnitlema tulnud sõbrad-tuttavad ja teatritahvas.

Fotod Arvo Tarmula

Jaansoo01. Tarmula Jaansoo02. Tarmula Jaansoo05. Tarmula Jaansoo06. Tarmula Jaansoo07. Tarmula Jaansoo08. Tarmula Jaansoo09. Tarmula Jaansoo10. Tarmula Jaansoo11. Tarmula Jaansoo12. Tarmula Jaansoo13. Tarmula Jaansoo14. Tarmula Jaansoo15. Tarmula Jaansoo16. Tarmula Jaansoo18. Tarmula Jaansoo19. Tarmula Jaansoo20. Tarmula

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz