Galerii: Lääne-Eesti parimate turismiasjaliste tunnustamine

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Eile õhtul anti restoranis Laine üle Lääne-Eesti aasta turismiteo ja -arendaja auhinnad: Lääne-Eesti 2015. aasta turismiarendaja on Heli Müristaja ja aasta turismitegu Saaremaa Ooperipäevad.

Mõlemas kategoorias anti üle teinegi auhind. Kategoorias Lääne-Eesti turismiarendaja 2015 sai teise koha bluusifestival “Augustibluus” (Live Agency Group OÜ) ja aasta turismiteo kategoorias Weekend Festival Baltic (Weekend Festival Baltic OÜ).

Tunnustamise konkursile esitati sel aastal 31 kandidaati, neist 16 kategooriasse aasta turismitegu ja 15 kategooriasse Lääne-Eesti turismiarendaja.

Läänemaalt oli turismiteo tiitli kandidaadina esitatud Elustiilimaraton, tänavatoidufestival „Haapsalu Maitsete Promenaad”, aurupaat Kallis Mari ja muuseumirong Peetrike, Mullihotell ning festival Rannalõõts. Turismiarendaja kategoorias oli Läänemaalt nominendiks esitatud Roosta puhkeküla, Augustibluus, SA Haapsalu ja Läänemaa muuseumid.

Tunnustamisõhtu oli osa eile ja täna Haapsalus toimuvast neljandast Lääne-Eesti turismikonverentsist, mille peateema on pereturism. 

Fotod Arvo Tarmula

Turismi tunnustamine01 Anneli Haabu. Tarmula 

Turismi tunnustamine17. Tarmula Turismi tunnustamine16. Tarmula Turismi tunnustamine15. Tarmula Turismi tunnustamine14 Gülnar Murumägi. Tarmula Turismi tunnustamine13 Heli Müristaja. Tarmula Turismi tunnustamine11 Gülnar Murumägi. Tarmula Turismi tunnustamine10 Kaja Karlson. Tarmula Turismi tunnustamine09. Tarmula Turismi tunnustamine08. Tarmula Turismi tunnustamine07. Tarmula Turismi tunnustamine05 Villi Pihl. Tarmula Turismi tunnustamine04 Tõun, Ilona Aasvere. Tarmula Turismi tunnustamine03. Tarmula Turismi tunnustamine02. Tarmula            

 

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tont.
6 aastat tagasi

Igati vajalik ùritus. Aga mina ning kindlasti paljud Laine kùlastajad on seda meelt,et uus,ainult ratastooli inimestele tehtud kaldtee hotelli pole mitte kaine peaga kavandatud.Seda enam,et ratastooli kasutajaid on ainult 10 % kasutajatest ning talvel on see libe kòigile. Lisaks ei pààse enam ligi kiirabi ja pààsteteenistus. Vàidetavalt vòitis ehituslepingu ùks Laine omanike tuttavateast.