Savisaarele esitatud kahtlustus sisaldab rendilepingut, ehitustöid ja kruntide vahetamist

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

 

Riigi peaprokuröri Lavly Perlingu sõnul käsitleb Edgar Savisaarele teisipäeval esitatud kahtlustus nelja episoodi.

"Kinnitame, et täna on Tallinna linnapeale Edgar Savisaarele esitatud kahtlustus, ta on kinni peetud. Teda kahtlustatakse korduvas altkäemaksu võtmises aastatel 2014.-1015. Räägime neljast episoodist," ütles Perling.

Esimene puudutab rendilepingu põhjendamatut pikendamist ja selle eest hüve saamist, teine puuduva ehitusloaga ehitustööde jätkamist ja selle eest lubatud varast. Kolmas episood seisneb Perlingu sõnul kruntide vahetamist ja selle eest lubatud hüvitist. Neljas on hankemenetlusega seotud episood. Vara sai Savisaar ise ja Keskerakond, ütles Perling

Kahtlustatavaid on koos Savisaarega seitse isikut.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz