0

Rasmus Munskind tuli Eesti saalijalgpalli meistriks

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Eesti 2015 aasta Triobeti saalijalgpalli liiga võitjaks, ehk Eesti saalijalgpalli meistriks krooniti SK Augur Enemat, kus mängib ka Läänemaa mees Rasmus Munskind.  

Kahe võiduni peetavas finaalis oli Augur oma vastasest, Sillamäe SK Dina meeskonnast üle mängudega 2:1, otsustav mäng võideti 5:3!

Paliveres, oma isa Väino Munskindi käe all jalgpalli mängimist alustanud värske meister tunnistas finaalseeria otsustava mängu väga raskeks. Meistritiitli võidus oli suur roll just Munskindil, kes lõi seisuks 3:1. "See oli mängu kulgu arvestades väga oluline ja tähtis," sõnas võistkonna treener Marko Arge.

Rasmus Munskind loeb siiski meistritiitlit kogu meeskonna võiduks: "Oleme väga kõrge meeskonnavaimuga ja ühtlane võistkond. Tempo on saalijalgpallis väga kõrge, kolm minutit ja juba peab uus nelik mängu minema. Meie kvaliteet nelikute vahetumisega ei muutu, oleme ühtlaselt head ja see tõi sellel hooajal ka edu." 

Kogu meeskonna hea esitusega rahul olev peatreener Arge tõstab esile veel Munskindi head tehnikat ja professionaalset suhtumist.

Rasmus Munskind on kuulund saalijalgpallis ka Eesti rahvuskoondisse.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz