36

Haapsalu linnapea otsib sodijat

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

soditud haapsdalu urmas suklesHaapsalu linn on täis soditud. Foto: Urmas Sukles

"Kas keegi omab infi, kes seda tegi?" küsis Haapsalu linnapea Urmas Sukles oma Facebookipostituses.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Lõvi+Leo
Lõvi+Leo

aga Haapsalu ongi ju Geto..see sodimine on alles algus…Haapsalu ongi Geto…

tean
tean

Linnavalitsuse enda lapsed sodisid.

ewaf
ewaf

haapsalu mendid ainult jälgivad alaealisi suitsetajaid ja kui toimub midagi suuremat seda hakkavad pool aastat hiljem uurima

Lõvi+Leo
Lõvi+Leo

kas ma ütlesin midagi valesti?
karm tõde..kui ei meeldi ei saa kõikidele meelejärele olla…

Lõvi Leole
Lõvi Leole

Kahju,et sa lastele nii sõbraliku tegelase nime all ennast esitled

kunnile
kunnile

Eesti tavapolitseinik saab kuupalka hoolimata koormusest või tööülesannetest vähem kui Eesti keskmine palk on. Haapsalu ja kogu Läänemaa peale on kolm piirkonna- ja kaks noorsoopolitseinikku. On seda palju? Kuhu jääb kodaniku poolne märkamine, hoolimine ja teavitamine. Kodanikke peaks ju igalpool olema..

Kindel,et
Kindel,et

…see sodijast napakas saadakse kätte. Ja et inimesed ja linnavalitsus esitavad ta vanematele ümmarguse arve…

Lõvi Leo
Lõvi Leo

Haapsalu politseinikel pole aega nemad tegelevad nüüd raskete lähisuhtevägi valla /pihkupeksmine/juhtumitega…
Sest raha tuleb kuskilt vondidest .aga seda mäkerdamise uurimist ei premeeri ju keegi…

ewaf
ewaf

politsei peab lihtsalt hakkama neid põhilisi bandiite politseisse kutsuma küll keegi välja lobiseb

kunn
kunn
Kuuse tn lõpus kastani poe kandis on samamoodi kilbijaam ära soditud ja väga rõvedalt. Kätte saaks, siis värvin tatid sama värviga üle. Tekkis see kuskil 3-4 päeva tagasi, vist nädalavahetusel. Ei saagi aru, kas on pintsliga võõbatud või balloonist lastud. Igatahes mitte meeldiv on vaadata, kui kogu linn sellist jura täis on. Neid tegijaid kolab õhtuti hulganisti ringi ja kellegile näpuga näidata ei saa, kui pole näinud. Piisab, kui kasvõi ühest kaamerast näeb. Vanalinnas peaks kaameraid üksjagu üleval olema. Politsei võiks ka jalad tagumiku alt välja võtta ja otsima hakata. Tööle on võetud hulk noorsoopolitseinikke ja las nüüd nühivad oma… Loe rohkem »
kunnile
kunnile

Teie juttu järgi peaksid haapsalu mendid käituma nagu filmides?

kunn
kunn

Võib ka nagu filmides, aga tehku tööd, mille eest neile makstakse. Ja makstakse mitte vähe.
Näiteks Moskvas röövisid 3 meest inkassaatoreid, kus 2 neist tapeti. Üks röövlitest passis lapsevankriga ja kui inkassoauto tuli, siis haaras sealt automaadi ning tulistas. Politseil polnud aimugi, kellega tegu, aga uuriti välja, kust lapsevanker pärit ja leiti videosalvestus poest, kust see osteti. Olid näod teada ja parklas auto nr, kuhu vanker toimetati.

wpDiscuz