1

Galerii: Setu pitsi näitus Haapsalu pitsikeskuses

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

IMG_3643 IMG_3651 IMG_3669 IMG_3686 IMG_3551 IMG_3586 IMG_3589ARVO TARMULA

Täna avati Haapsalu pitsikeskuses Ulve Kangro meistrinäitus "Värviline" setu pitsidest.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
MAVIS+CALOS
MAVIS+CALOS
Tähelepanu !!! minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing. Attention !!! my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are… Loe rohkem »
wpDiscuz