Galerii: Setu pitsi näitus Haapsalu pitsikeskuses

Kaie Ilves

kaie@le.ee

IMG_3643 IMG_3651 IMG_3669 IMG_3686 IMG_3551 IMG_3586 IMG_3589ARVO TARMULA

Täna avati Haapsalu pitsikeskuses Ulve Kangro meistrinäitus "Värviline" setu pitsidest.

 

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
MAVIS+CALOS
7 aastat tagasi

Tähelepanu !!! minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing. Attention !!! my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are… Loe rohkem »