Haapsalu korvpallikool võtab mõõtu Pärnuga

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Korvpallikool (1) (1024x683)

Mullu detsembris kaotas Haapsalu korvpallikool (valges ja sinises) koduväljakul Orissaarele. Foto: Merilin Kaustel-Lehemets.

Reedel, 30. jaanuaril mängivad Eesti meeste korvpalli 2. liiga kohtumise Haapsalu korvpallikool ja Pärnu Mets/KK Paulus.

Mäng tõotab tulla põnev, sest meeskondi lahutab turniiritabelis vaid 1 punkt. Haapsalu on oma alagrupis 11 punktiga 4. kohal ja Pärnu on 10 punktiga 5.

Haapsalu meeskonda võib pidada favoriidiks, sest 8 mängust on nad sellel hooajal võitnud 3, Pärnu on 9 mängust võitnud ühe.

Korvpallilahing peetakse maha Haapsalu spordihoones ning mäng algab kell 19.30.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kätlin
9 aastat tagasi

mis mängu tulemuseks jäi? uus basketi leht on nii segane, et midagi pole leida selle mängu kohta.

Küsimus
9 aastat tagasi

Palju Erkkil ja Marekil trennis (trennides) poisse käib?

treener
9 aastat tagasi

Tore Erkki ,et viitsid neile vingujatele jälle olukorda selgitada. Kuigi need kätlinid sellest aru ikka ei saa, saavad arukamad aimu asjade käigust.

Erkki Lass
9 aastat tagasi

Taaskord on meeldiv, et inimesed muretsevad Läänemaa korvpalli pärast. Pean natuke asja selgitama. Hetkel on Haapsalu Korvpallikool Läänemaa esindusmeeskond, kes mängib Eesti meeste II-liigas. Enamuses on võistkonnas Läänemaa Spordikooli endised ja praegused õpilased. Vabariigi noorte meistrivõistlustel mängisid Spordikooli õpilased SK Haapsalu nime all. Praegu on nii-öelda vaheaastad, kus meie noored ei võistle Eesti MV-l, sest eelnevate võistkondade õpilased lõpetasid spordikooli. Küll aga on Marek Pragil II-III klassi poistegrupp ja minul I klassi poisid. Läheb paar aastat ja võistleme jälle! Spordikool ei ole veider asi Haapsalus…seal käib igapäevane töö lastega litsenseeritud treenerite juhtimisel.

jah
9 aastat tagasi

See spordikool on veider asi Haapsalus

Kätlin
9 aastat tagasi

Õige Kätlin. Korvpallikool esindtud ainukesena vabariigis. Spordikoolis tundub asi ikka väga kahtlane seis olevat.

treener
9 aastat tagasi

No kui te asja ei jaga ,siis pole mõtet niisama jahuda ! Vaadake kes mille ja kellega tegeleb. Las õppinud inimesed otsustavad mis ja kuidas.

Kätlin
9 aastat tagasi

Milleks siis spordikoolis korvpalli treenerid, korvpallikool on nii tragi ja olemas?

Küsimus
9 aastat tagasi

Mis mõte on Spordikooli korvapalli sektsioonil kui on olemas korvpallikool? Tennis ei ole Spordikoolis ,kuigi neil on samuti oma tennisekool?Kas Haapsalus on nii palju pikki korvpallureid?

Kätlin
9 aastat tagasi

Kätu, spordikoolis veheldakse ju