14

Merle Mäesalu: Tiit Moori lahkumine on üllatus

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Merle Mäesalu Foto: Arvo Tarmula / arhiiv

IRLi fraktsiooni liikme Merle Mäesalu (pildil) sõnul oli Moori lahkumine üllatus. Foto: Arvo Tarmula.

Haapsalu linnavolikogu IRLi fraktsiooni liikme ja IRLi Läänemaa piirkondliku juhi Merle Mäesalu sõnul kuulis ta Tiit Moori liitumisest volikogu keskfraktsiooniga siis, kui Lääne Elu talle reede hommikul helistas.

IRLi fraktsiooni liige Tiit Moor otsustas minna volikogus üle Keskerakonna fraktsiooni. "See tuleb mulle üllatusena. Tiit ei ole minule sellest rääkinud," lausus Mäesalu. "Kindlasti on mul kahju, sest meie fraktsioon jääb siis ainult neljaliikmeliseks," nentis Mäesalu.

Mäesalu sõnul ei ole Moor osalenud viimasel ajal IRLi fraktsiooni koosolekutel. "Ta ise põhjendas seda sellega, et tal on palju tööd," ütles Mäesalu. Sisepingeid ei ole Mäesalu väitel nende fraktsioonis aga olnud. Ta ei osanud aimata, mis võib olla Moori otsuse põhjuseks.

Mäesalu ei uskunud, et volikogu sisekliima sellest juhtumist halveneks. "Meie võtame seda täiesti rahulikult," lausus Mäesalu. "Natukene häirib, et Tiit ei ole meiega rääkinud, aga mis teha," lisas ta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Valija
Valija

Kas kodanik Mäesalul on peale nõukaaegse Leningradi hariduse ka ka midagi värskemat ette näidata?

einoh
einoh

üllatus merlele, tegelt pole siin mingit üllatust, asjade loogiline käik sellise irl seltskonna seas

irl
irl

miks nii totakad reklaamid

Tont.
Tont.

Eks reetmine tuleb ikka ootamatult. Miks te üldse võtsite selle praeguse Kapo töötaja enda ridadesse ???

M.
M.

Kätlin, palun ära valeta.

K.Ros
K.Ros

Merle,tule üle,ootame.

Olen
Olen

juba ammu arvanud,et karilaiust kasvab tipppoliitik,nüüd siis ajas vaikselt asja ära.Igatahes mängu ilu on täielik.Merlest on kahju,tegelikult väga tubli tegija.Mind paneb imestama,et Isamaliit teda ei aita,vaid kõik IRL-i sullerid Tallinnas imetlevad oma naba.Aga eks ka Merle kasvab ja Sukles kahaneb-tahaks küll juba IRL-i linnapead.

tore
tore

merlele löödi lihtsalt nuga selga. ja tema enda erakonnakaaslased aitavad nüüd suklese võimu säilimisele kaaasa.

juhhaidii
juhhaidii

Arvan, et Merle ei kurvasta, kuigi iga liikme kõrvalehüpe on halb näitaja. Tundes ka veidi Tiitu, siis see kaotus toob IRL-ile rohkem kasu kui kahju. Vaatasin huvi pärast ka hariduse taset, siis kõige haritumad ongi opositsiooni erakonnad – kõik volikogu liikmed kõrgharidusega!!!! Sellest ka opositsiooni arupärimised ja sõnavõtud volikogu istungitel, et inimesed on oma hariduse tasemelt ja harituselt lihtsalt muust seltskonnast peajagu üle. Siit ka Tiidu püüe üle minna ja näida hallis massis veidigi säravam.

Kätlin
Kätlin

õige jutt. seal opositsiooni erakonnad on harituselt ja kultuurilt üle, ehkki ka reformis mõned asjalikud tegijad. keskil pole midagi vastu panna

Endine kolleeg
Endine kolleeg

Toetan Läänemaa/Haapsalu IRL. Kohtume veebruaris – õigel ajal õiges kohas.

Häire
Häire

See, et ei rääkinud peaks hoopis palju häirima ja sellest tuleks vaikides järeldused teha, mitte teistele öelda, et häirib.

wpDiscuz