36

Tiit Moor liitus Keskerakonna fraktsiooniga

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

IMG_6903

Tiit astus Keskerakonda. Foto: Arvo Tarmula.

Haapsalu volikogu IRLi fraktsiooni liige Tiit Moor esitas volikogu juhatusele avalduse liitumaks keskfraktsiooniga. Nüüd on keskfraktsioon Haapsalus 7 liikmeline ja Keskerakonna-Reformierakonna liit omab nüüd volikogu 21st mandaadist 15 mandaati.

Keskerakondlasest Haapsalu volikogu esimees Jaanus Karilaid teatas, et hindab kõrgelt linnavolinik Tiit Moori valikut. „Tunnen teda juba 8 aastat ja oleme olnud poliitikas koos koalitsioonis kui ka erineval pool nn poliitilist rindejoont. See, et IRLi fraktsioonist tullakse üle keskfraktsiooni, on minu jaoks sümboolse tähendusega, see tähendab Keskerakonna meeskonnale suurt tunnustust," ütles Karilaid pressiteate vahendusel.

"Meie saame endale väärika liikme ja oleme nüüd veelgi tõhusamad linnakodanike heaolu eest seismisel,” lisas Karilaid.

Haapsalu linnavolikogu teatel oli Tiit Moor Toompea lossi kaitsel koos Edgar Savisaarega siis, kui Interrinne Toompea lossi ründas. Samuti on Moor töötanud kaitsepolitseis ja on Lääne-Eesti juhtiv turvatöötaja.

Karilaiu teatel oli aeg uuesti jõud ühendada.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Valge Daam
Valge Daam

Aselinnapea Vikman vahetatakse välja? Loodetavasti…

??
??

Julgeid otsuseid tuleb teha õigel ajal. Poolel teel paadi vahetamine pole eetiline. Mingu volikogust minema. See oleks mehetegu, mitte aga ärgu himustagu volikogu esimehe kohta.

nohh
nohh

reformierakonda läheb poolearuline, kui Tiit oleks sinna läinud, siis oleks ta väga arukas paistnud.

kodanik
kodanik

Moor on nüüd siis keskerakondlane. tubli!

Noh
Noh

Moori suhtes on kõik läbipaistev. Mehe jutu järgi kutsuti teda korduvalt reformi, aga sinna ta ei läinud, sest seal talle midagi ei pakutud ja mees ei ole ka sedavõrd koloriitne kuju, et tolles kohalikus erakonnas särada saaks. Vaat kesikud talle sobivad, sest nad pakkuvat üht-teist ja hallis massis võib ka end rohkem kehtestada.

Oeh
Oeh

Karilaid, ära aja oma rahvarinde juttu, keski soosikud on Donetskis. Nii mustvalge see ongi, ja mitte sinimustvalge. Yana Toom=Karilaid=kesk

Lugenu
Lugenu

Kõik ju hästi, loodus tühja kohta ei salli.
“Hiljuti kolinud kõige lollim hiidlane saaremaale. Resultaadiks täheldati 50% IQ tõusu mõlemal saarel.”

Matile
Matile

Mis siis kaikameeste kohta valesti òeldi – kui vaid seda, et nùùd on kaigaste asemel vennatapmise tulirelv

Vaba valik
Vaba valik

Vabandust, elame vabas riigis ja iga mees teeb oma otsuse. Mida te kommite ?

Vabale valikule
Vabale valikule

Tehku, aga ärgu ajagu eelnevalt lolli juttu, et teda on meelitanud küll reform, küll kesk, aga tema vaat kindlameelne ja ei ole mõjutatav. On ikka mõjutatav täusik küll, kes sooja koha nimel on nõus maha müüma ükskõik mis või kelle.
Tegelikult ei ole ta seda väärt, kelle ümber seda vahtu ajada.

??
??

Tiit tegi lõpuks ühe mehise otsuse , ei saa aru,mida siin kiruda.Millised on IRLi või reformierakonna eelised,et õige valik on ainult sinna kuulumine? Kui keegi keskist lahkub,siis on kõik ok,maailmavaated paigas jne.Kui aga keegi otsustab keskiga liituda on koheselt jooksikud. Mõelgem siis sellele,kui valimistel ühele suurele jooksikule Laanetile hääli hakkate andma.

wpDiscuz