Nõva vald on Läänemaal vanima elanikkonnaga

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Rahvastik

Statistikaameti andmetel oli 1. jaanauri 2014 seisuga oli Nõva valla elanike keskmine vanus Läänemaa valdadest vanim.

Nõva valla elanike keskmine vanus 50-58 aastat. Noorima elanikkonaga (40-44 aastat) on Läänemaal Haapsalu linn, Ridala ja Lääne-Nigula vald. Ülejäänud Läänemaa valdade rahvastiku keskmine vanus on vahemikus 45-49 aastat.

2014. aasta 1. jaanuari seisuga oli Eesti rahvastiku keskmine vanus 41,6 aastat. Kõige noorem rahvastik oli Rae vallas (keskmine vanus 33,2 aastat) ja kõige vanem Piirissaare vallas (58,2 aastat). Andmed on pärit Statistikaameti kogumikust "Eesti piirkondlik areng 2014".

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
julgelt edasi
9 aastat tagasi

Ega siis niisama ei hakatud martna vald krematooriumit ehitama. Paistab et olukord läheb aina hullemaks. Vallajuhid aga vaatavad olukorda molutades pealt. Ega mitte ükski vallavanem ju lääne elus avaldatud aastakõnedes sellesuunalisi arangutegevust ära ei märkinud. Pelleti katel on ajude vahel tuba on vingu täis.