2

Neljapäeval on vanalinna tänavail jõulupidu

Avatar

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Sotsiaalmaja teatritrupp 216 Aivo, Anu ja Laura

Aivo Paljasmaa (paremal) jagab homme haapsallastele jõulutunnet. Foto: Urmas Lauri.

Aivo Paljasmaa ja Aita Mölder korraldavad homme Haapsalus tänavapeo "Soojust põue vanalinnas".

Kella 16 alates liigub mööda Haapsalu vanalinna jõulurong Peetrike, kus on peal koos Aivo Paljasmaaga lapsed ja teised hea tahte soovijad. "Kuna jõulud on lähenemas lähevad inimeste hinged hellemaks. Püüame äratada inimestes jõulusoojust ja -hellust," ütles Paljasmaa.

Ringkäik algab Päikesejänku lasteaias. Sealt minnakse Paljasmaa sõnul edasi Haapsalu linnavalitsusse. "Siis käime mööda vanalinna asutusi, poode ja kohvikuid. Läheme ka De la Gardie lossi hooldekodusse," lausus Paljasmaa.

Ettevõtmine kulmineerub kell 18 Rootsituru ringil. Seal põlevad siis lõkked ning pakutakse kuuma jooki. Lisaks kannavad lapsed ette luuletusi ja laulavad. Paljasmaa kutsus sinna kõiki huvilisi. "Saab nii põue- kui lõuatäie sooja," ütles Paljasmaa.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Heasoovija
Heasoovija

Äkki saaks ka loomade varjupaigast läbi põigata?

bn
bn

Sellise vileta suusailmaga võtaks sooja sisse küll ja ega Paljasmaagi ära ütleks.

wpDiscuz