Parts ja Palts väisavad Läänemaad

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

parts tarmula

Endine peaminister Juhan Parts kohtus ajakirjanikega Kongo hotelli keldribaaris. Foto: Arvo Tarmula

IRLi peaministrikandidaat Juhan Parts väisab kolmapäeval Haapsalut, külastades PKC tehast ning Läänemaa ühisgümnaasiumi ja Haapsalu kutsehariduskeskust.

Partsiga koos kohtusid vabrikus ja koolides valijate ja tulevaste valijatega Lääne-Eestis riigikokku kandideerivad IRLi liikmed: Tõnis Palts, Raivo Aeg ja Raimond Lunev.

Parts märkis, et ta arutab Haapsalus ka koos erakonnakaaslastega riigikogu valimiste kampaania korraldust. Parts lubas, et kui IRL saab võimule, siis algatab ta debati maksusüsteemi muutmiseks. IRLi eesmärk on alandada tööjõumakse, selleks tuleb aga tõsta kapitalimakse, kinnitas Parts.

Aeg ütles, et Hiiu-, Saare- ja Läänemaa üks suuremaid probleeme on merepääste kehv korraldus.

Pikka intervjuud Juhan Partsiga loe homsest Lääne Elust!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tohe
9 aastat tagasi

Parts ja Palts väisavad Läänemaad – aga millal Tip ja Täp!?

.
9 aastat tagasi

IRL-i toetus on ju nii madal, pole mõtet validagi.

Kaarel
9 aastat tagasi
Reply to  .

See on jah parim viis valikut teha-kellel suurim toetus küsitlusel,seda valimegi…
Eila oli “Foorumis” see meie uus”poliitdinosauruste”põlvkond kohal,lõid rusikaid vastu rinda ja vehkisid üksteise suunas…ühtegi huvitavat mõtet ei kõlanud.

Juhan Tuhk
9 aastat tagasi

Kõverkael irvitab sulle näkku ja müüb sulle järjekordset kodukulud alla kampaaniat. Huvitav kui ma müüks inimestele poest mõne tolmuimeja, mis toimu ei ime ja seda tagasi ka ei võtaks, siis mind pannakse vangi. Poliitik toksib aga nagu rähn sama kella edasi. Vangi tuleks panna kelmuse pärast.

koitanud kampsum
9 aastat tagasi

seda ei anna lappida, see tuleb ära visata

mitte
9 aastat tagasi

raudteele, vaid laudteele 🙂

777
9 aastat tagasi

Näost kohe näha, et Juhanile meeldib meie keldribaar.Kui Tallinna naaseb, siis räägib nagu muuseas, et käis täna Kongos. Huvitav millest nad ajakirjanikega küll rääkisid. Ei jõua kohe homset lehte ära oodata.

raul
9 aastat tagasi

Tasub ikka,muutusi on vaja!

jorss
9 aastat tagasi

nagu ma aru saan siis raudteest mitte sõnagi. Ah jaa, Parts oligi ju see kes ministrina ütles et mõtettu teema. IRLi ei tasu valida

...
9 aastat tagasi
Reply to  jorss

lubas raudteele 50 milli, populist siuhke