Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi tähistas 20. aastapäeva

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi lõpetas pidulikult hooaja ja tähistas 20 tegevusaasta täitumist.

Viimased kaheksa aastat on Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi võtnud kokku kogu oma jalgpallipere, et pidulikult hooaega lõpetada. Käesoleval aastal oli aga koosviibimine juubelihõnguline, sest klubi tegevuse algusest möödus 20 aastat ja klubi noortevõistkonnad on  mänginud Eesti noorte meistrivõistlustel 15 aastat.

Selle kõige tähistamiseks tuli Lihula gümnaasiumi kokku üle 100 külalise: lapsed, lapsevanemad, toetajad ja sõbrad.

Käesolev aasta oli väikesele maaklubile väga edukas. Turniirid, kus meie lapsed võistlesid, kulgesid edukalt. Eesti noorte meistrivõistlustel osaleti kahe vanuserühmaga ja tütarlaste C-klassi võistkond saavutas kõrge 5.koha ning poiste D2 vanuserühmas mängiti oma alagrupis välja 4.koht.

Kuid edukust ei saa ja ei tohigi mõõta ainult sportlike tulemuste järgi. Edukus, vähemalt meie klubi meelest on see, kuhu me oleme nende aastakümnetega jõudnud. Meie ühine tegutsemine ja ühtmoodi mõtlemine koos lastevanemate ja klubi toetajatega on viinud selleni, et klubi on kogu selle aja järjepidevalt tegutsenud ja valmistanud rõõmu kogu piirkonnale.

Kuigi treenitavate laste arv on algusaastatega võrreldes vähenenud 40%, on siiski Lõuna-Läänemaal piisavalt lapsi, kellega maailma populaarsemat spordiala harrastada. Klubil on aastatega välja kujunenud oma kindlad traditsioonid ja oma üritused: saalijalgpalliturniiride sari, lastekaitsepäevaturniir, koolialguseturniir, suvised jalgpallilaagrid, jõuluturniirid, hooaja lõpupidu jne.

Meie klubist on sirgunud erinevates Eesti koondistes mänginud jalgpallureid: Priit Mäeorg, Sandra Pärnpuu, Avely Kuldsalu. Lisaks on palju neid mängijaid, kes kaasa teinud Eesti meistrivõistluste meistriliigas ja veel rohkem on noori, kes osalenud Eesti noortekoondiste laagrites.

Peoõhtu sõnavõttutes toonitasid külalised noorte tublidust ja meie klubi tähtsust kogukonnas ja ka kogu maakonnas. Lapsevanem Armand Reinmaa kiitis koostööd ja ühiselt korraldatud võistlusi klubidega. Taebla gümnaasiumi õpetaja ja meie klubi suur abiline Enn Kerge pööras tähelepanu väikese maakoha väikese klubi järjepidevale tööle.

Lihula vallavanem Varje Ojala-Toos tänas lapsi ja kõiki , kes seda jalgpallitööd on aidanud teha. Ürituse aukülaline, neljakordne rannajalgpalli Eesti meister ja Eesti koondises üle 20 mängu ja 6 väravat löönud klubi kasvandik Priit Mäeorg meenutas oma lapsepõlve trenniskäimisi Virtsus. Ta oli uhke ja tänulik, et sai just meilt pisiku, et tippu jõuda.

Kõiki klubis treenivaid lapsi autasustati meenetega. Aukirjad said tublid lapsevanemad, klubi toetajad ja inimesed, kelle süda kiirelt lööma hakkab, kui kuulevad või loevad meie Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi tegemistest.
Aitäh kõigile!

Jaanus Getreu, Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi treener

Fotod: erakogu.

lõuna läänemaa jk 20 lõuna läänemaa jk 201 lõuna läänemaa jk 202 lõuna läänemaa jk 203

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vurlele
9 aastat tagasi

Kui ei hindaks, siis trennis ei käiks! Jaanuse trennides on alati palju lapsi. Sport (trenn) on vabatahtlik. Kui ei meeldiks, siis ei käiks!

vurle
9 aastat tagasi

Kus kohast sa seda võtad et lapsed oskavad hinnata treeneri pakutavat ?

tore,
9 aastat tagasi

armsad jalgpallipoisid ja tüdrukud, et oskate hinnata seda, mida Jaanus teilt nõuab ja mida ta teile annab.