Galerii: Hooldajate õppe avaaktus Haapsalu neuroloogilises rehabilitatsioonikeskuses

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Enam kui pooled Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse (HNRK) hooldustöötajad asusid täna õppima Tallina tervishoiu kõrgkooli (TTK) hooldustöötaja erialal. Kokku astus kõrgkooli 15 hooldajat.

HNRK juhatuse esimehe Priit Eelmäe sõnul on hooldaja töö väga oluline. „Ta on väga tihedas kokkupuutes tervishoiuasutuses viibivate patsientidega ning tegelikult puutubki kõige rohkem kokku raskete haigetega. Hooldaja töö kvaliteedil on väga määrav roll,“ ütles Eelmäe.

Kaks aastat kestvate õpingute järel saavad lõpetajad kutseõppe läbimist tõendava tunnistuse ning õiguse taotleda kutsetunnistust hooldustöötaja, tase IV.

Õpe hakkab toimuma töökohapõhise õppe vormis. Töökohapõhine õpe on õppevorm, millest praktika ettevõttes või asutuses moodustab vähemalt kaks kolmandikku õppekava kogumahust.

Fotod. Arvo Tarmula

Hooldajate õppe avaaktus (1) Hooldajate õppe avaaktus (2) Hooldajate õppe avaaktus (3) Hooldajate õppe avaaktus (4) Hooldajate õppe avaaktus (5) Hooldajate õppe avaaktus (6) Hooldajate õppe avaaktus (7) Hooldajate õppe avaaktus (8) Hooldajate õppe avaaktus (9) Hooldajate õppe avaaktus (10) Hooldajate õppe avaaktus (11) Hooldajate õppe avaaktus (12) Hooldajate õppe avaaktus (13) Hooldajate õppe avaaktus (14)

3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kiku
8 aastat tagasi

Palgalisa?
Ha Ha Haa Haa Haa…
Pühib silmanurgast pisara.
Oota sa mõtlesid seda küsimust tõsiselt? Las ma naeran veel kõvemini.
Ha Ha Haaa…..

kas
8 aastat tagasi

vastava hariduse omandamine tähendab ka palgalisa…

Heidi
8 aastat tagasi

Nii tublid,edu teile.