Haapsalu kohvikud ja välirestoranid pakuvad sünnipäevaroogi

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

kohvik_hugo_puder

Täna pakuvad Haapsalu välirestoranid ja kohalikud tordimeistrid linnas ja linnuses oma sünnipäevatoite, aga kes soovib, võib peole tulla oma piknikukorviga, ütles linna pressiesindaja Tõnu Parbus.

„Oleme kokku leppinud, et toit on mõistliku hinnaga,” lubas Parbus.

Linnuses pakuvad toitu Laine, kultuurimaja kohvikut pidav Q Catering ja Fra Mare. „Kutsusime kõiki, aga tulid vaid suuremad,” ütles Parbus. „Väiksemad lihtsalt ei suuda oma kohvikut lahti hoida ja samal ajal ka linnuses toitu pakkuda.”

Küll on kokku lepitud, et igas linnakohvikus on üks üheeurone kook. Neil kookidel on linna logo ja lipuga võileivatikud küljes.

Blu Holmi restorani juhataja Kaja Leinbok lubas pakkuda lõhesuppi, mulgiputru Läänemaa hapukurgiga, kamavahtu Vana Tallinnaga, kooki-kohvi, suupisteid jm. Mulgipuder on spetsiaalselt linna sünnipäevaks valminud roog.

Koogid ja magustoidud on Leinboki sõnul kõik üheeurosed, muude roogade hinnad taskukohased.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Linlane.
Linlane.

Päev oli täis üritusi, oli tore ja ilmgi ilus. Suured tänud! Kuid, peale ilutulestikku oleks tahtnud paljud veel linna restoranides elava muusikaga istuda, tantsida, muljetada. Käisime kõik võimalikud kohad läbi, asjatult! Laupäevane ilus õhtu ja koju. Kahju, ei oska meie kohvikute-restoranide omanikud teenida!

ma
ma

Liiga palju tahad. Hea, et niigi selles väljasurevas pommiaugus läks! Keep smiling!

kohalik
kohalik

Tegin laupäeval kella viie ajal linnas tiiru, tahtsin osta spetsiaalselt linna sünnipäevaks tehtud 1 euroseid kooke. Dietrichist öeldi, et kahjuks nemad ei paku 1 eurost kooki. Müüriääres ei olnud ka väljas ühtegi linna lipukesega kooki. Minu küsimise peale, öeldi, et nad pakuvad jah, näidati kooki (vaarikarull), et selle lõikavad pooleks ja lipp peale ja saate 1 euro eest.
Linnuses nägin ka väga vähe 1 euroseid kooke, pidin ostma kas 1,5 euroseid või 2 euroseid koogitükke.

kodanik
kodanik

Siis selle sünnipäeva lubadusi iseloomustas hästi see linnuses olev vahumasin ….paljud elanikud siin linnas toituvadki kuu lõpus vaid õhust.

Egon
Egon

Polegi tasuta? Mis nüüd saab….

wpDiscuz