1

Galerii: Kullamaa võrkpallifestival

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tänavu oli Kullamaal kahe päevane võrkpallifestival juba teist korda. Osales 7 nais-ja 7 meeskonda: Virtsust, Tallinnast, Märjamaalt ja Hiiumaalt ning veel Läänemaa võistkondi.

Fotod: Meelis Raimet

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Tere
Tere

Milline neist Virtsu on?

wpDiscuz