Kullamaal oli võrkpallifestival

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tänavu oli Kullamaal kahe päevane võrkpallifestival juba teist korda. Osales 7 nais-ja 7 meeskonda: Virtsust, Tallinnast, Märjamaalt ja Hiiumaalt ning veel Läänemaa võistkondi.

Ilmataat on ka vist võrkpallur, igatahes võistlused kulgesid väga soodsa ilmaga. Publikut oli palju.

Väljak oli Kullamaa võrkpallurite poolt kenasti üles ehitatud: 4 väljakut, piiratud võrkudega, kaunistatud lippude ja plakatidega. Telgid püstitatud staabi jaoks, üles seatud toitlustuskoht ja isegi staadionile monteeritud dušš.

Sponsoreid oli palju ,auhindu jätkus pea igaühele. Kolm parimat võistkonda said karikad ja igaüks medali, diplom igale osalejale.

Naistest kolm paremat: Virtsu, Kullamaa ja VK Kramp Tallinnast. Meestest Märjamaa, Palivere ja VK Kramp Tallinnast.

Mängud toimusid kahel päeval turniirisüsteemis ja olid küllaltki tasavägised ning põnevad.

Õhtul oli võrkpallurite pidu, kus selgitati kangemad tantsijad, kellele anti auhinnaks Merike Salumaa poolt valmistatud puust kingad.

Võistluste peaorganisaatorid Madis Jõgisalu, Kajar Laus ja Peep Jõevee, nendel oli ka palju abilisi, ega muidu ei oleks see festival nii kenasti korda läinud. Mõned võistkonnad registreerisid oma osavõtu aasta pärast III festivalile!

Mai Jõevee

Pildialbumit vt siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Galerii: Kullamaa võrkpallifestival | Lääne Elu
9 aastat tagasi

[…] oli Kullamaal kahe päevane võrkpallifestival juba teist korda. Osales 7 nais-ja 7 meeskonda: Virtsust, Tallinnast, Märjamaalt ja Hiiumaalt […]