Augustibluusi peakorraldaja: Kremli-meelse Seagali esinemine festivalile poliitilist varjundit ei anna

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalus toimuva Augustibluusi üks peaesineja Steven Seagal on avalikkusele tuntud mitte ainult märulifilmide, vaid ka oma venemeelsete mõtteavalduste poolest. Ürituse peakorraldaja Indrek Ditmanni sõnul see üritusele poliitilist varjundit anda ei tohiks, kirjutas ERRi meelelahutusportaal Menu.

Steven Seagal kuulub nende ameeriklaste hulka, kes toetavad Ukraina kriisis Venemaa seisukohti ning osaleb meeleldi Vene propaganda levitamises. Ta esineb muuhulgas ka Sevastopoli motofestivalil, kus esitab Ukraina Vene-meelsete separatistide Donetski rahvavabariigi hümni.

Ürituse peakorraldaja Indrek Ditmann ütles ERR-i uudisteportaalile antud intervjuus, et poliitika ei mängi Seagali festivalile kutsumisel mingit rolli – ta on seal siiski eelkõige kui kõrgetasemeline bluusimuusik.

Tema sõnul on Steven Seagali soovitud festivalile kutsuda juba 4-5 aastat, kuid alles nüüd olid läbirääkimised edukad. „Meil on käinud väga pikad läbirääkimised ning eile saime lõpliku teate, et Seagal pikendab oma Euroopa tuuri ning võtab ka meie esinemispakkumise vastu,“ selgitas Ditmann.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
23 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Heidi
9 aastat tagasi

Pseudoteema! Kes tahab, see läheb ja kes ei taha, ärgu mingu… 1980. aasta Moskva Olümpiamängude “Kremli Ööbik” ei peaks küll see mees olema, kes Eestis S.S-i boikoteerima kutsub… Lühike mälu? Nagu KÕIGIL nõuka-aegsetel tegelastel???

2.kodanik
9 aastat tagasi
Reply to  Heidi

Ära siis mine, kui sul lühike mälu on… :)))

harilik eestlane
9 aastat tagasi

Kardan, et Indrek Ditmanni mäng SS-i propageerimisel käib kõrgelt Eesti peale soristades Moskvani välja. Kahju, kui see SS-i Eestisse tulek saab alguseks eestlaste täiemahulisele lõplikule hävitamisele, kus oma mutrikese peaosa mängib ka sm. Ditmann. Leidub ikka ka IGASUGUSEID ja müüdavaid …

Teema
9 aastat tagasi

Eestlased juba müüdud,nüüd veel uued reformid tehtud saavad siis ok.
Kui igalpool kirjutatakse ohust Venemaapoolelt,siis tahaks teada,MIKS ÕÕNESTATAKSE KAITSEVÄGE SEESTPOOLT,kui viimanegi patrioot on nõus koheselt lahkuma,kuna tal tarvis peret toita.

naine
9 aastat tagasi

pole vaja igas asjas otsida poliitilist maiku…..meil on palju tublisid inimesi,kes töötavad oma riigi heaks sandikopika eest või vanureid või haigeid,kes peavad mõnesaja euroga kuidagi saama maksud makstud ja toit lauale leitud….suunake parem oma energia nende inimeste õiguste kaitsmiseks ja boikoteerige ikka seal,kus vaja ……

to mart
9 aastat tagasi

10-

Mart
9 aastat tagasi
Reply to  to mart

Mille eest?-10 Ansip on kommunist ja ta on müüdav/ostetav kui on piisavalt pappi.Tundub et sa ei tea seda.Mine tantsusaatesse.

Aleks
9 aastat tagasi

Suur ja armastatud juht Andrus Ansip on siiruviiruline kahepalgeline kommunist, kel puuduvad põhimõtted( v.a iga võimukorra juures pukki ronida) ja ometi vahite teda ammulisui ning annate talle oma hääle, tingimusteta…

Mart
9 aastat tagasi
Reply to  Aleks

5+

Teema
9 aastat tagasi
Reply to  Mart

Väga hea Alex

sleeper
9 aastat tagasi
Reply to  Aleks

teised teevad ka! juba ammu tegid!

nii
9 aastat tagasi

Kui aus olla,siis mina läheksin küll Seagalit vaatama ja ei tee seda kindlasti mitte tema poliitiliste veendumuste pärast.

2.kodanik
9 aastat tagasi
Reply to  nii

Ja mille pärast siis, kui see saladus pole?

Neo
9 aastat tagasi
Reply to  2.kodanik

Pinguta ehk mõtled välja!

2.kodanik
9 aastat tagasi
Reply to  Neo

Ehk sellepärast, et sarnastel on kalduvus kokku hoida ja koonduda?

ode
9 aastat tagasi

Augustibluusi peakorraldaja võib kontserdipäeva avastada et Augustipluusi boikoteeritakse või tehakse Seagali esinemine tomatite ja kividega võimatuks. Sellised mehed tuleb kohe koju saata kui korraldajad tahavad et Augustipluus siiski õnnestuks. praegu on juba suur plärakas küljes. Kas peakorraldajal puuduvad ajud ja ühiskonnatunnetus et ei adu et sellistele inimestele ei ole kohta mitte ainult Aubustipluusil vaid ka Eestis ja Euroopas. Tüübil peab ikka raha väga otsakorral olema kui Haapsalu Augustibluusile tuleb.

putin
9 aastat tagasi

on ka suur muusik, esitas väga osavalt “sevastoopoli valsi” oma versiooni

mnjah:)
9 aastat tagasi

…poliitika ei mängi Seagali festivalile kutsumisel mingit rolli – ta on seal siiski eelkõige kui kõrgetasemeline bluusimuusik.
Kas mu silmad mind ei peta? See on nüüd päeva parim kild konnatiigis elavalt korraldajalt. Sellise paralleeli puhul võib otse öelda, et Putin on ka vokaalselt kõrgetasemeline laulja:):):) Mõni mees võiks endalse sfäärid kasvatada.

Neo
9 aastat tagasi
Reply to  mnjah:)

Muusika ja Putin?… USA propaganda nõnda pähe hakanud!

mnjah
9 aastat tagasi
Reply to  Neo

Ullike, õpi lugema ja tekstist aru saama:):)

Sass
9 aastat tagasi

Ürituse peakorraldaja Indrek Ditmanni sõnul see üritusele poliitilist varjundit anda ei tohiks.
Muidugi annab, kes teab mis “rahvavabariigi” hümni ta järgmine kord laulab.