Avakülg Kultuur Märulikangelane Steven Seagal esineb Augustibluusil
15

Märulikangelane Steven Seagal esineb Augustibluusil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Steven SeagalSteven Seagal. Foto: stevenseagal.com

Märulifilmidest tuttav näitleja Steven Seagal astub 2. augustil Augustibluusi laval üles teise peaesinejana, kirjutas Delfi Publik.

Segal tuleb lavale laulja ja kitarristina koos prominentsetest muusikutest koosneva 11liikmelise bändiga Steven Seagal's Blues Band. Bandi kuuluvad teiste hulgas Big Bill Morganfield (Chicago bluusi isa Muddy Watersi poeg), David Santos (ex Billy Joel, Elton John) ja Gary Mallaber (ex The Steve Miller Band, Bruce Springsteen, Van Morrison).

Kuigi Steven Seagal on tuntud pigem märulinäitlejana, on ta muusikaga tegelenud näitlemisest kauem. Oma esimese kitarri sai ta 12aastaselt ja on sellest ajast mänginud ka bluusi. Seagal on meisterlik kitarrimängija ning tema segu klassikalisest ja modernsest bluusist on tema esituses ainulaadne. Isegi BB King on öelnud, et Steven on kitarril suurepärane.

Seagal jõudnud välja anda kaks albumit, millele on pillidega oma märgi jätnud suurimad bluusitähed nagu BB King, Bo Diddley, John Lee Hooker, Stevie Wonder ja tema enda suurim mõjutaja Clarence Brown. Esimene album „Songs from the Crystal Cave“ ilmus 2005. aastal ning sellele järgnes 2007. aastal kauamängiv nimega „Mojo Priest“.

21. Augustbluusi avaõhtu peaesineja on legendaarne bluuskitarrist Coco Montoya USAst.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
uskumatu
uskumatu

Mida te siin plõksite, Anne Veski tuleks ka siis Eestist välja saata?!

usutav
usutav

Too mõni näide, et Anne Veski oleks kusagil poliitikaga tegelenud! Mis põhjusel oleks teda vaja riigist välja saata, ütle palun! Võrreldamatuid asju ei saa võrrelda, ammugi mitte kõike ühte patta panna.

lugeja
lugeja

Pange Youtube otsingusse, Bruce Willis Blues Band – Devil Woman 🙂

J.K.
J.K.

Aga mina plaanisin just kuulama-vaatama minna. Kutsugem siis meie oma erapooletu ja aus võitleja Kross esinema …naljakad. egas see pole eile välja kuulutaud, nüüd korraga kõik tagajalgadel, tuleb siis mingi armeega…miskit ei saa aru enam.

ätt.
ätt.

Mis siia puutuvad vaba inimese mõtteavaldused ?Inimene avaldab oma arvamust aga meil ju oma arvamus puudub-kuskilt karjutakse see on paha ja meie kooris paha,paha ! Lõpetage see sildistamine,sellega näitate ainult oma pugejalikkust-orjalikkust või lauslollust ja harimatust.Teine asi kui esinemisel on midagi viga siis pärast avaldage arvamust !

2.kodanik
2.kodanik

Miks ei või juba enne esinemist arvamust avaldada, kui esinemisel midagi viga on?

ätt.
ätt.

Kuidas kutsutakse inimest kes räägib ja arvustab seda mida näinud ei ole ???

2.kodanik
2.kodanik

ätt?

Sass
Sass

Ma ei mõista, kas korraldajad pooldavad Donetski rahvavabariigi loomist, või on kodutöö korralikult tegemata? Kuulen ämbri kolinat!

mari
mari

Kas sõber putin ka kaasas?

Robert
Robert

Vaat seda märulimeest tahaksin ikka oma silmaga näha küll. Kõik kontserdile!

2.kodanik
2.kodanik

Kui asjaga kiire, siis põruta esimese lennukiga Donetskisse. Äkki trehvad juba varem teda… :)))

Sass
Sass
on see nimme nii?
on see nimme nii?

Delfis on, jah, mehe kohta meelsus ja hoiakud, mida siin artiklis ei mainita sõnagagi. Kommentaarid on seal samuti märkimisväärsed.

2.kodanik
2.kodanik

Ehk on selle ürituse korraldajad lihtsalt ajast ees? :)))

wpDiscuz