Haapsalu volikogu revisjonikomisjon hakkab uurima Kalli Mari hanget

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalu linnavolikogu revisjonikomisjon hakkab uurima aurulaeva Kallis Mari hanget, teatas volikogu esimees Jaanus Karilaid.

Karilaid palus Haapsalu volikogu revisjonikomisjoni esimehel Heinar Tuulbergil võimalikult kiiresti korraldada hanke uurimine.

"Aurulaeva Kallis Mari (endine Stjärn) hankimisega Haapsalu linnale on avalikkuse jaoks jäänud vastuseta mitmeid küsimusi. Hangete korraldamine ja seosed poliitikaga mitte ainult ei pea olema ausatel alustel, vaid ka näima seda," ütles Karilaid.

Karilaid soovib, et komisjon korraldaks kahe nädala jooksul Haapsalu linnapea Urmas Suklese ärakuulamise.

Haapsalu ostis hiljaaegu Rootsist kasutatud aurulaeva. Kuigi Haapsalu linnavalitsus maksis paadi eest 90 000 eurot, oli paat Rootsis müügil 300 000 Rootsi krooni eest, mis teeb 32 125 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Hg
9 aastat tagasi

See Stjärn oli ju suht heas korras mõned aastad tagasi. See video on küll vanem, kuid hilisematelt piltidelt suuri muutusi korrasoleku kohta ei täheldanud.
http://www.youtube.com/watch?v=yIes-SD4SRk

Praegugi rootsis saadaval suht odavalt ja heas korras samalaadne aga suurem paat: http://www.blocket.se/stockholm/Angbat_Steamboat_54681066.htm?ca=4&w=3
hankeski oli ju algselt et vertikaalboilerit tahetakse. Kusjuures see paat on hiljuti korralikult korda tehtud.

sellise Solnast autotreileril äratoomine maksab ca 2500 eur.
Kokku läheks natuke üle 30 tuhande euri ja kogu lugu.

mnjah
9 aastat tagasi
Reply to  Hg

Hindadest ja korrashoiust oluliseomaks tuli pidada tingimusi,millele Verlin nii hästi sobis,et lausa linnaametnike mälu pühkis. Loodetavasti pole tegemist püsiva kahjustusega ja mälu tõrgub vaid ajutiselt. Õnneks Vilta saab varsti minna dekreedi aju puhkama, Vikmaniga on vähe keerulisem,viimase kahjuks räägib ka see asjaolu,et tema toetub sosssepp Reimerile,kes lapsega kodus istumise asemel on otsustanud kord nädalas oma suurepäraste oskustega Vikmanile abiks olla.

Keegi
9 aastat tagasi

peaks niisuguse asja pärast Linnavalitsuses küll vastutuse võtma. Niigi on neid aselinnapäid nii palju väikese linna jaoks aga kõik tahavad sooja kohta ja head palka. Töökohti ju Haapsalus pole, siis mõeldaksegi omadele sooje kohti ja pole oluline kas mõistust ja mälu on.

Kodanik
9 aastat tagasi

kus nimekirjas ta oleks pidanud siis olema? kas suslik Tammega koos`?

Kodanikule
9 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Kui Tuulu oleks aumees tahtnud olla, siis oleks ta võinud kandideerida üksikkandidaadina. Miks ta jookseb vihmavari pea kohal ühe räästa alt teise räästa alla

P.
9 aastat tagasi

Tuulberg on lugupeetud õpetaja ja ei kuulu ühtegi erakonda. lõpeta laimamine.

mida,mida
9 aastat tagasi
Reply to  P.

oled sa erakonnas või mitte,Haapsalu linnas ollakse ikka kellelegi mingit moodi oma. Seega paljud inimesed ei usalda seda otsust niikuinii. Asja lahendus tuleb viia prokuratuuri.

P-le
9 aastat tagasi
Reply to  P.

Minu teada kandideeris Tuulberg linnavolikokku SDE nimekirjas ja see ütleb kõik. Palju neid erakondliku kuuluvusega volikogu liikmeid siis ikka on? Ei usu mina Tuulbergi ja selle komisjoni otsusesse, niikuinii mätsitakse asi kinni. Linnapea oma meeskonnaga peaks kohe tagasi astuma.

õpilane
9 aastat tagasi
Reply to  P.

Tuulu on muidugi tubli mees aga sellise asja ajamiseks liiga pehmo. Eks ta sellepärast pandigi. Tõenäoliselt sisaldab aruanne Sukleselt kuuldud muinasjuttu.

Kärt
9 aastat tagasi

nimi võiks olla Väga Kallis Mari

?
9 aastat tagasi

Karilaid ,me ei oota omadest koosneva komisjoni otsust vaid valitsuse laiali minemist!

mis poliitikud klounid
9 aastat tagasi

Samal ajal kui holmil mädaneb ja lendab tuulde mitmete põlvkondade poolt loodud varad, mis on kordades suurem kui see 60 000 euri – miks selle üle revisionikomisioni kokku ei kutsuta. Huvitav miks sellega prokuratuur ei tegele. Kui avaldus puudub siis treigu see valmis. Muud moodi kui riigi reetmine ja rahva petmine seda nimetada ei saa.

naljaninad
9 aastat tagasi

Kõik omad mehed ja sealt peaks tulema aus vastus või? Keda te küll ometi lollitate,kas te arvate,et siin linnas ainult ajupuudulikkusega inimesed elavad või?