PPA: Päästeti Hobulaiu lädedale eksinud paati

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

29. juunil kell 00.19 sai Kuressaare merevalvekeskus teate, et Läänemaal läksid kaks meest paadiga merele ja on Hobulaiu ja Vormsi vahelisel alal eksinud.

Sündmusele reageeris Haapsalu kordoni toimkond, kes hoidis telefonitsi kontakti paadis olnud meestega. Kell 01.16 leidis piirivalvekaatriga merel läinud toimkond aluse koos meestega ja pukseeris nad Haapsalu sadamasse. Isikud arstiabi ei vajanud, kuid alust juhtinud mehel tuvastati lubatust suurem joove.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Konnasõber
9 aastat tagasi

Palun vaadake ikka postitused üle enne, kui internetti panete!