1

PPA: Päästeti Hobulaiu lädedale eksinud paati

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

29. juunil kell 00.19 sai Kuressaare merevalvekeskus teate, et Läänemaal läksid kaks meest paadiga merele ja on Hobulaiu ja Vormsi vahelisel alal eksinud.

Sündmusele reageeris Haapsalu kordoni toimkond, kes hoidis telefonitsi kontakti paadis olnud meestega. Kell 01.16 leidis piirivalvekaatriga merel läinud toimkond aluse koos meestega ja pukseeris nad Haapsalu sadamasse. Isikud arstiabi ei vajanud, kuid alust juhtinud mehel tuvastati lubatust suurem joove.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Konnasõber
Konnasõber

Palun vaadake ikka postitused üle enne, kui internetti panete!

wpDiscuz