0

Ottomar Ladva oli Balti tsooniturniiril seitsmes

Avatar

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

6.-12. juunil toimus Liepajas male Balti tsooniturniiri esimene osavõistlus, kus osalesid ka Eesti käesoleva aasta meeste meistrivõistluste neli paremat, kelleks olid Kaido Külaots, Ottomar Ladva, Tarvo Seeman ja Roman Jezov.

Balti tsooniturniir oli ühtlasi Eesti meeskonna ettevalmistuse osaks 2014.a maleolümpiaks Norras.

Turniiri võitis suurmeister Igor Kovalenko (LAT) 8,5 punktiga. Teise koha saavutas suurmeister Arturs Neiksans (LAT) 7 punktiga ning kolmanda suurmeister Aloyzas Kveinys (LTU) 6,5 punktiga.

Parima eestlasena saavutas 6. koha suurmeister Kaido Külaots, kes kogus 5,5 punkti. Eestlastest järgnesid Ottomar Ladva (7. koht, 5 punkti), Tarvo Seeman (8. koht, 5 punkti), Roman Jezov (11. koht, 3,5 punkti). Antud turniiriga täitis Ottomar Ladva teistkordselt rahvusvahelise meistri normi (IM).

Kokku mängitakse kolm osaturniiri. Teine turniir toimub 2014.a septembris Leedus ja kolmas turniir 2015.a jaanuaris Eestis. Koondarvestuse parim pääseb 2015. aasta Maailma karikaturniirile.

Kolme turniiri auhinnafond kokku on 30 tuhat eurot ehk 10 tuhat eurot igal osaturniiril.

Eesti Maleliit

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz