0

Läänemaa abipolitseinikud tulid võistlustel teiseks

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Abipolitseinike KMV _34_Foto: PPA kommunikatsioonibüroo

Möödunud nädalavahetusel toimusid abipolitseinike kutsemeisterlikkuse võistlused, kus esikoha saavutasid Põhja prefektuuri abipolitseinikud. Võistkondlikult teise koha saavutasid Aivar Kaus ja Tarmo Simson Lääne prefektuurist.

6. – 7. juunil peetud III vabariiklikud abipolitseinike kutsemeisterlikkuse võistlused toimusid Pärnumaal, Sisekaitseakadeemia politsei- ja piirivalvekolledži Paikuse koolis. Võisteldi viiel võistlusalal: õigusaktide tundmine, kombineeritud spordivõistlus, jalgratta vigursõit, teenistusrelvast laskmine ning taktika ja esmaabi.

Pingelise võistluse lõpptulemusena selgus, et parimad abipolitseinikud on Märt Tibar ja Margus Nigol Põhja prefektuurist.

Võistkondlikult teise koha saavutasid Aivar Kaus ja Tarmo Simson Lääne prefektuurist ja kolmanda koha väärilised olid Aigo Kurig ja Kaupo Kaskla Põhja prefektuurist. Individuaalarvestuses oli parim Märt Tibar Põhja prefektuurist, teise koha saavutas Tarmo Simson Lääne prefektuurist ja kolmanda koha Toomas Kriisa Ida prefektuurist.

„Võistlus oli omamoodi proovikiviks kõigile osalenud abipolitseinikele. Seal sai kontrollida omandatud teadmiste ja oskuste taset ning seda nii tavaolukorras kui ka kriisisituatsioonis, Võistluste korraldustoimkonna juht, Lääne prefektuuri abipolitseinike koordineerija Indrek Kõiv. Võistluse eesmärk ei ole mitte ainult võit, vaid ka olla heas seltskonnas, tajuda meeskonnatunnet ning saada kogemust, mis aitab hiljem olla edukas oma igapäeva tegemistes. Tänan kõiki osalejaid!“

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz