Abipolitseinikega liituma panid suvilavargused kodukohas ja koroona

Andra Kirna

andra@le.ee

Abipolitseinikud Margus Laidmets ja Sandra Tann ütlevad, et neile meeldib vabatahtlikuna politseitööd teha. Foto: Andra Kirna

Abipolitseinikud Margus Laidmets ja Sandra Tann ütlevad, et neile meeldib vabatahtlikuna politseitööd teha. Foto: Andra Kirna

Haapsalu abipolitseinikke Margus Laidmetsa ja Sandra Tanni hoiavad tegevuses põnevad koolitused ning hoolivad ja abivalmis kaaslased.

Abipolitseinikega liitumiseks oli Laidmetsal väga konkreetne põhjus. „Olin Noarootsi vabatahtlikus tuletõrjeseltsis, kui 10–15 aastat tagasi toimus Noarootsis tihti suvilavargusi,” rääkis Laidmets.

Laidmetsa sõnul võeti toona eeskuju Loksalt, kus olid korra hoidmiseks käima pandud patrullid. „Hakkasime uurima, kuidas saaks vabatahtlike päästjatega patrullimas käia. Kõige lihtsam moodus oli abipolitseinikeks hakata. Ajasime grupi kokku ja hakkasime peale,” meenutas ta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Peeter
2 aastat tagasi

Vähe shikima pildi võinuks panna siia. Praegu tundub aga võib olla ainult mulle, et nagu mitu päeva oleks vägijooke tarbitud ühe kodaniku poolt.

Juku
2 aastat tagasi

Ka kunagi noorena suvilas vargil käinud ja ka koroona sai läbi põetud aga mängupolitsenikuks ei kisu kudagi.

Kai.
2 aastat tagasi

Laidmets, uskumatu kui tubli mees! Nagu Hunt Kriimsilm 10 ametit.