Pürksi pood paneb homsest uksed kinni

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Pürksi poemehe Ringo Härmi selja taga riiuleil haigutas eile tühjus, sest uut kaupa pole enam tellitud. Eduard Laur

Pürksi poemehe Ringo Härmi selja taga riiuleil haigutas eile tühjus, sest uut kaupa pole enam tellitud. Eduard Laur

Noarootsi poolsaare ainsale poele said omaniku sõnul saatuslikuks tasuta bussid, mis viivad kohalikud elanikud linna poodi.

„Suurlinna tuled on ahvatlevad,” ütles Pürksi poe üks omanikke Ringo Härm eile Lääne Elule. „Aktsiisitõusu elasime üle, aga tasuta transporti mitte.” Härmi sõnul sõidavad kohalikud elanikud poodi Linnamäele ja Uuemõisa, kus on suuremad poed ja kaupa rohkem.

Eile pärastlõunal ilutses poe uksel silt, mis tänas kõiki, kes poes on käinud, ja teatas, et reedest, 29. novembrist on kauplus suletud. Ringo Härm koos abikaasa Ebekai Härmiga pidas Pürksis poodi kolm ja pool aastat. Ringo Härm seisis eile ostjatest ja kaubast peaaegu tühjas poes leti taga ning ütles, et pole juba paar nädalat uut kaupa tellinud. Sulgemisotsus ei tulnud üleöö. „Oleks võibolla juba varem pidanud kinni panema, aga inimene ju ikka loodab paremat,” ütles ta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments