0

Ridala vald esitas kauni muinsuskaitseobjekti konkursi kandidaatideks kolm kalmistut

Avatar

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Ridala vallavalitsus esitas Lääne maakonna kodukaunistamise konkursi „Kauni muinsuskaitseobjekti“ kategooria kandidaatideks kolm Ridala kiriku ümbruses asuvat kalmistut, mis asuvad lähestikku Ridala mäel Kolila ja Liivaküla külades.

Esitatud kandidaatideks on Ridala kirikuaed, Ridala vana kalmistu ja Ridala uus kalmistu.

Fotod: Ridala vallavalitsus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ridala kirikuaed

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ridala vana kalmistu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ridala uus kalmistu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz