Sihtasutus Läänemaa otsib kaunist kodu

Kürema-Taeva talu Varikul sai tunnustuse üle-eelmisel aastal. Foto: Erakogu

Reedel lõppeb kandidaatide esitamine konkursile „Eesti kaunis kodu”, kuid siiani ei ole Läänemaalt esitatud ühegi kodu kanditaati.

Viimases hädas pöördus sihtasutuse arendusjuht Grete Kindel sotsiaalmeedia poole, kuhu postitas üleskutse märkama kaunist kodu. „Kas tõesti ei leidu Läänemaal ühtegi kaunist koduaeda, mida riiklikule konkursile esitada kandidaadiks? Neljapäeval saab tähtaeg ümber ning sihtasutusele Läänemaa ei ole seni esitatud ühtegi kandidaati,” kirjutas Kindel.

Kuu alguses postitas Kindel samuti sotsaalmeedias üleskutse: „Hea läänlane, kutsun sind märkama naabruskonna ilusat kodu ja esitama seda riiklikulekonkursile „Eesti kaunis kodu” kandidaadiks.”

Ettepanekud palus Kindel saata e-postiga aadressile grete.kindel@laanemaa.ee, milles märkida objekti aadress, omaniku nimi, elukoht, kontakttelefon ja lisada paar fotot.

Osaleda saab nii põhivõistlusel kui ka erikategooriates: parim tervisespordirajatis, parim tööstusmaastik, kaunis muinsuskaitseobjekt ja kauneim kortermaja.

Eileõhtuse seisuga oli sihtasutusele laekunud üks tervisespordirajatise kanditaat. „Kolme koduaeda oleks ka vaja, muidu me oleme ainuke maakond, mis ei kandideeri,” ütles Kindel.

Möödunud aastal said Läänemaalt kodukaunistamise auhinna Elvira ja Arvet Ratase kodu Liivi külas, perekond Kausi kodu Kirimäe külas ning Piret ja Kairo Raudkatsi kodu Vilklas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments