0

Laikmaal uus näitus: Pilvede värvid

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

4.juunist on Ants Laikmaa majamuuseumis võimalus tutvuda Mare Iknojani fotonäitusega „Pilvede värvid”.

Pilvi jäädvustanud autor ise usub, et pilved on unistajate jaoks ja nende vaatlemine toidab hinge. Autori sõnul on suur õnn tabada pidevalt muutuva looduse imekauneid hetki. Kes saab olla veel suurem kunstnik kui loodus ise?

Mare Iknojan on hariduse saanud Tartu kunstikoolis, kus õppetöös pandi Iknojani sõnul suurt rõhku kompositsioonile ja värvide harmooniale.

Ants Laikmaa majamuuseum asub Läänemaal Taebla vallas Kadarpiku külas. Muuseum jääb Tallinna– Haapsalu maantee äärde, umbes kümmekond kilomeetrit Haapsalust ja umbes 1,5 km maanteest.

Külastades käesoleva näituse puhul A.Laikmaa majamuuseumi esmakordselt, võin esmamuljete võlus kõigile sinna minekut soovitada. Peale näitusega tutvumise on võimalus ka ringi jalutada muuseumi pargis, mille idülliline olustik ühtegi kunsti- ega loodusesõpra külmaks ei jäta. Külalisi võtab vastu lahke muuseumitöötaja Eha Nõmm, kes tekitab koduse tunde ja jagab lahkelt oma teadmisi maja kunagise elaniku maalikunstnik A.Laikmaa kohta.

Suvel on muuseum avatud K–P kell 10.00–18.00. Mare Iknojani näitusega „Pilvede värvid” on võimalik tutvuda kuni 29. juunini.

 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz