Hansonite kodu Elbiku külas sai kodukonkursi auhinna

Lääne Elu

info@le.ee

Marika ja Erik Hansoni kodu Elbiku külas oli kodukonkursil sel aastal üks vähestest romantilises maamaja stiilis kodudest. Foto: Priit Grepp/Kodukiri
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 8
Marika ja Erik Hansoni kodu Elbiku külas oli kodukonkursil sel aastal üks vähestest romantilises maamaja stiilis kodudest. Foto: Priit Grepp/Kodukiri

Täna pärjati Kadrioru lossis 22. korda toimunud ajakirja Kodukiri kodukonkursi Aasta Kodu võitjad. Peapreemia said Liis ja Tanel Lindmaa, kes on loonud Kadrioru vanasse kortermajja moodsa panipaigarohke kodu.

Marika ja Erik Hanson Elbiku külast said 650eurose preemia firmalt Abakhan Fabrics kaunima tekstiilikasutuse eest.

“Perekond Hansonite kodu jäi sel aastal silma, sest üldises minimalismilaines teistes kodudes väga rohkelt tekstiile kasutatud polnudki. Siin andsid need aga õdusust ja värvirõõmu,” ütles Kodukirja peatoimetaja Malle Pajula. “Ka oli see kodukonkursil sel aastal üks vähestest romantilises maamaja stiilis kodudest.”

“Siin peres armastatakse kangastega oma kodu ilmestada. Võib aimata, et praegused kodutekstiilid ei  jää pikaks ajaks ruumidesse püsima, vaid pererahvas vahetab need hooaegade ja meeleolude vaheldudes uute vastu,” lausus Abakhan Fabrics Eesti AS juhatuse esimees Kristina Stroom.

Aasta Kodu žürii liikme, K-Rauta projektijuhi Mared Noore sõnul näeb Eesti kodudes aina enam julgust olla omanäoline. Üha rohkem on fotosid, kunsti, käsitööd, aga ka head ruumilahendust ning värvide ja kontrastide mängu.

Aasta kauneima aia rajasid Eve ja Mati Tavast Suurupist.

Kodukiri korraldas kodukonkurssi juba 22. korda. Tänavu osales ligi 50 kodu ja aeda üle Eesti.
Aasta Kodu patrooniks on sel aastal kunstnik Epp Maria Kokamägi.

Fotod: Priit Grepp, Kodukiri

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments