0

Kaks Swedbanki Tallinna kontorit muutuvad 9. juunist sularahavabaks

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Alates 9. juunist ei saa Rocca Al Mare ja Foorumi Swedbanki kontorites enam sularahas arveldada.

Swedbanki pressiesindaja Mart Siilivask ütles BNS-ile, et peale 9. juunit on Swedbankil Tallinnas 10 kontorit, kus kliendid saavad teostada sularahaarveldusi ja kuus kontorit, mis on küll sularahavabad, kuid mille juures asuvad sissemakseautomaadid.

Viimase nädala jooksul on nii Läänemaa kohalikus kui ka üleriigilises meedias olnud palju juttu Haapsalu kontori sularaha käitlemise protsessi muutusest ehk sularahatehingute kolimisest kontorist masinatesse.

Samuti sulgevad tänavu suvel uksed Kose, Saue, Orissaare, Tapa, Türi, Väike-Maarja, Abja-Paluoja, Räpina ja Tõrva kontor. Aasta lõpus sulgeb Swedbank ka Sikupilli kontori, mida hakkab asendama Ülemiste keskuse laienev kontor.

Swedbanki Eesti üksus teenis 2013. aastal 176 miljonit eurot puhaskasumit. 2013. aastal tuli Swedbank Balti riikides enim armastatud kaubamärkide edetabelis 5. kohale, olles nimekirjas 30 ettevõtte seas ainus pank.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz