Kaks Swedbanki Tallinna kontorit muutuvad 9. juunist sularahavabaks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Alates 9. juunist ei saa Rocca Al Mare ja Foorumi Swedbanki kontorites enam sularahas arveldada.

Swedbanki pressiesindaja Mart Siilivask ütles BNS-ile, et peale 9. juunit on Swedbankil Tallinnas 10 kontorit, kus kliendid saavad teostada sularahaarveldusi ja kuus kontorit, mis on küll sularahavabad, kuid mille juures asuvad sissemakseautomaadid.

Viimase nädala jooksul on nii Läänemaa kohalikus kui ka üleriigilises meedias olnud palju juttu Haapsalu kontori sularaha käitlemise protsessi muutusest ehk sularahatehingute kolimisest kontorist masinatesse.

Samuti sulgevad tänavu suvel uksed Kose, Saue, Orissaare, Tapa, Türi, Väike-Maarja, Abja-Paluoja, Räpina ja Tõrva kontor. Aasta lõpus sulgeb Swedbank ka Sikupilli kontori, mida hakkab asendama Ülemiste keskuse laienev kontor.

Swedbanki Eesti üksus teenis 2013. aastal 176 miljonit eurot puhaskasumit. 2013. aastal tuli Swedbank Balti riikides enim armastatud kaubamärkide edetabelis 5. kohale, olles nimekirjas 30 ettevõtte seas ainus pank.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments