Haapsalu kontorirottide jooksule registreerimine on täies hoos

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Rotary klubi 2012.aasta Haapsalu Rat RacelRotary klubi 2012.aasta Haapsalu Rat Race'il. Foto: erakogu

Haapsalu kontorirottide jooksule (Rat Race) registreerimine on hoogsalt lahti läinud ning rõõm on tõdeda, et paljud kohalikud ettevõtted üllasse eesmärki panustavad, teatas jooksu üks korraldajaist Maris Saar.

Kontorirottide jooksu kodulehel saab enda organisatsiooni või sõpruskonda registreerida 29.maini, üritus ise toimub 30. mail Haapsalu lossiplatsil.

Koostöös linna ja Läänemaa Puuetega Inimeste Kojaga toetab kontorirottide jooksu osalustasude ja suursponsorite abiga Haapsalusse Viigi randa tee ja silla rajamist, et ratastoolis ja liikumispuudega inimestel oleks võimalik pääseda randa ja veele võimalikult lähedale.

“Kaalusime erinevaid variante, ka kaldtee võimalust, kuid kuna Väikses Viigis on soolane vesi, mis rikkuvat ratastooli, siis jäi kaldtee mõte kõrvale,”ütles Haapsalu Rat Race'i projektijuht Maris Saar.

Heategevuslik kontorirottide jooks on meelelahutuslik ning u ühe kilomeetri pikkuse raja läbimine on kõigile jõukohane.

Võitjaid ootavad finišis erinevad auhinnad, näiteks kõige paremini oma organisatsiooni esindavale võistkonnale on Hiiu Folk pannud välja festivali passid, lisaks on auhindadeks erinevate ettevõtete kinkekaarte ja palju muid üllatusi.

Haapsalu kontorirottide jooksu peaesinejaks on harva kontserte andev bänd Ajaratas Halastamatult Veereb Ei Teda Peatada Saa, Eriti ning ametlik järelpeo koht on Jahta Resto.

Haapsalu Rat Race suursponsoritena on end juba kinnitanud Alexela, Rannarootsi keskus, Cipax ja Est- Trans. Haapsalu Rat Race'i korraldab JCI Haapsalu (Haapsalu ettevõtlike noorte koda).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kuli
9 aastat tagasi

Taxist simalnt peaks ka seal jooksma. On teine kenakese vatsa endale ette puginud ja teeb oma kontoora tööd kõik autus ära. Kui just autus ei maga.

Jürka
9 aastat tagasi

To IRW. Kus härra “viriseja” “riigi rahasid”, auhindu ja kingitusi näeb? Tule ja pane oma võistkond välja, ara ära unusta võitkonnale nimeks “Viripill” panna, küll siis originaalistsemise ja huumori eest igatsetud auhinna teenid 🙂

to:irww
9 aastat tagasi

Aga sa mine jookse ise ka, mitte ära virise siin 🙂

irww
9 aastat tagasi

Ja ikka samad näod igalpool- ise korraldame, kasutame riigi rahasid ja siis ise ka saame auhindu ja kingitusi, onju? 😀 Huumorinurk!

tee kükke
9 aastat tagasi
Reply to  irww

Iga asi ajab muretsema? Tee parem midagi, ära muretse!

abc
9 aastat tagasi
Reply to  irww

Tahad nendest “riigi rahadest” täpsemalt rääkida antud ürituse kontekstis?