Mardo Leiumaa: Ühest retsepti majanduse elavdamiseks ei ole

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Päris tööpingi taga pole Mardo Leiumaa K.METis pidanud oma päevi veetma, aga ei saa ütelda, et ta ühtegi asja ei ole proovinud. Ikka vahel on üht-teist tehtud ka. Katseklaaside kuivatusresti väänamisega sai ta eelmisel teisipäeval igatahes enam-vähem hakkama. Foto: Katrin Pärnpuu

Mardo Leiumaa. Foto: Katrin Pärnpuu.

Statistikaamet teatas hiljuti, et Eesti majandus kahanes 2013. aasta I kvartaliga võrreldes 1,9%. Lääne Elu küsis Läänemaaga seotud ettevõtjate arvamust selle kohta, mis on majanduslanguse taga ja mida võiks teha majanduse elavdamiseks.

K.MET AS omanik Mardo Leiumaa:

K.METil on üldisest majanduskliimast hoolimata hästi läinud. Tegelikult pareminigi kui mullu.

Ühest retsepti, mida Eesti riik majanduse elavdamiseks teha võiks ei ole. Riik võiks üle vaadata energiapoliitika ja tööjõumaksud. Tööjõumakse tuleks alandada. Energiapoliitika osas tuleks tõsiselt mõelda mõjule, mida erinevad aktsiisid ja elektrienergia tasud Eesti toodete omahinnale avaldavad.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments