Tunnustati abipolitseinikke Aivar Kausi ja Lembit Kivistikku

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Paides toimunud abipolitseinike juubelikonverentsil tänati vabatahtlikke, kes 1994. aastast andnud vabatahtlikult oma panuse sisejulgeolekusse.

Läänemaalt pälvisid tunnustuse 1995. aastast abipolitseinike ridades olnud Aivar Kaus ja Lembit Kivistik.

Kokku tunnustati 26. aprillil Paide kultuurikeskuses toimunud juubelikonverentsil 19 Lääne prefektuuri abipolitseinikku, kes on olnud tegevad alates politseiorganisatsiooni algusaastatest.

Lääne prefektuuri vabatahtlike koordinaator Indrek Kõiv leiab, et edukat politseitööd saab teha vaid kaasatud kogukonnaga ja abipolitsei on selle üks olulisi võimalusi. „Soovime siinkohal tänada Haapsalu Linnavalitsust ja Ridala vallavalitsust, kes eelmine aasta panustasid abipolitseinike tegevustesse,“ tänab Kõiv omavalitsusi ning lisab, et ainult üheskoos on võimalik tagada meile kõigile turvaline ja meeldiv elukeskkond.

Praegu on Lääne prefektuuris tegutsemas 143 abipolitseinikku, neist vanim on 72aastane ja noorim 21aastane ning 31 neist on naised. Läänemaal on tegutsemas 24 abipolitseinikku.

Kõik, kes soovivad Läänemaal vabatahtlikuna turvalisuse loomisele kaasa aidata, võivad julgelt ühendust võtta Haapsalu politseijaoskonna abipolitseinike rühmajuhi Andrus Kleemaniga telefonil 473 2831 või e-postiaadressil andrus.kleeman@politsei.ee, huvi korral võib ka politseijaoskonda kohale tulla.

Kristi Kais,
politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
vaatleja
9 aastat tagasi

Kivistikk,nojah…. Kas seal kus ta kõige rohkem aega ja muud
surnuks lööb,ka abipolitseinik on?