1

Galerii: Naiskodukaitsjad jagasid linnavalitsuses sinilillemärke

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eesti Vigastatud Võitlejate Ühing viib sel kevadel esimest korda läbi heategevuskampaania “Anname au!”, mis kutsub üles kandma veteranipäeva eel ja ajal sinilille rinnamärki Eesti Kaitseväe ja Kaitseliidu veteranide ning nende lähedaste toetuseks.

Fotod: Arvo Tarmula

Rukkilillemärk (1)

Rukkilillemärk (2)

Rukkilillemärk (3)

Rukkilillemärk (4)

Rukkilillemärk (5)

Rukkilillemärk (6)

Rukkilillemärk (7)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Rayann
Rayann

Plsaieng to find someone who can think like that

wpDiscuz