Vehkleja Katrina Lehis on Plovdivi MMil Eesti suurim medalilootus

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Katrina Lehis. Foto: Arvo Tarmula
Katrina Lehis. Foto: Arvo Tarmula
Bulgaarias Plovdivis 3.-12. aprillini toimuvatele kadettide ja juunioride vehklemise maailmameistrivõistlustele sõidab Eestist kokku 12 epeevehklejat, kirjutati Postimehe spordiportaalis.

Naiskadettidest astuvad võistlustulle Karoliine Loit, Brenda Roosimaa ja Polina Anissimova ning meeskadettidest Ruslan Eskov, Andzej Gedzo ja Klim Gusarov. Ühtlasi on kadettide puhul tegemist ka noorte olümpia kvalifikatsiooniturniiriga. Augustikuus Nanjingis toimuvatele noorte olümpiamängudele pääsemiseks tuleb olla üldarvestuses nelja parema Euroopa vehkleja seas.

Juunioride seas on Eesti kõige suuremaks medalilootuseks Plovdivis Katrina Lehis, kes kahel varasemal aastal on juunioride MMilt naasnud pronksmedaliga. Lisaks Lehisele astuvad naisjuunioridest võistlustulle veel Veronika Zuikova ja Madina Azizova. Meesjuunioridest teevad kaasa Peeter Turnau, Märten Mändla ja Eduard Lebedev.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments